Има ли някъв лек за много силно схванат врат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Има ли някъв лек за много силно схванат врат?

Мнение от benzin » 26 Юли 2011, 18:08

още си ме държи схващането :shock: ще си купя диклофенак и ще ходя на масаж май, иначе доста намаля ама не изчезна :ranting:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 26 Юли 2011, 18:53

Абе има лек ,ако дойде някой хубава мадама да те разтрие ще забравиш за схванатия врат :mhihi: ,преди време беше ми се схванал зверски врата тъй като стоях точно под един климатик който духаше точно в тази зона ,и след като ходих 1 седмица като робот с надеждата да ме отпусне .. ,не издържах и отидох на доктор ,който ми изписа ДИКЛАК гел и след като се мазах определено време роботът в мен ме напусна ,е не става с едно мазане но действа безотказно,а цената му е някъде към 6 -7 лв. ! :bchug:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 26 Юли 2011, 18:58

мен ако питаш намери си една русокоса мед. сестра и ще забравиш болешките поне за малко :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 26 Юли 2011, 23:11

лечебен масаж, но само в добри салони с добри специалисти, които ще ти направят освен добър масаж, но и ще ти дадат правилни съвети.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Сеп 2011, 13:59

blackrider написа:Колега гледам си от София.Препоръчвам ти да отидеш при този пич: д-р.НИН 0888252585. Аз съм с улцерозен колит /ако ти говори нещо/ ,мой приятел го бе закъсал също много яко с вратлето преди време. Единствено въпросния д-р Нин го излекува. Лекува и много други болести. Силно ти го препоръчвам. Взема 10лв за преглед ,след това те лекува с иглотерапия 20мин-30лв. Има и различни билки според болестта! Говори перфектно български така че не се притеснявай. Това е едиствения китаец признат от МЗ в БГ . Моля,модераторите да не приемат това като реклама. Аз нямам нищо общо с този човек. Факт е обаче ,че същия ме излекува /е не на 100%,защото моето е нелечимо :( ,но се чувствам здрав и мога да се храня нормално!/ Този китаец /голема скица е/ може да Ви помогне в много здравословни проблеми.
Успех.

Ето една тема за него: http://frognews.bg/news_14573/Kitaiski_ ... _IAn_i_In/

надявам се ,че все още е с този номер на Мтел.Иначе се намира близо до ц.гара на бул Х.Ботев

Извинявам се, че повдигам стара тема, но този раздел го четат доста хора и може някой да знае дали този китайски лекар още работи в София. На кратко една моя приятелка е получила двустранна дископатия и е схваната цялата и е с нетърпими болки, а тукашните "доктори" са и дали огромно количество кортизон при все че е бременна в 5тия месец.. :banghead: :banghead: :banghead: на телефона който е дал колегата звънях да проверя, но не мога да се свържа.. :help:

Всякаква информация ще е от полза, благодаря предварително :cry:
Също ако някой знае къде и кой друг може да лекува подобни неща но не с такива медикаменти моля да каже.. :help:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Сеп 2011, 14:14

Витанов написа:... и може някой да знае дали този китайски лекар още работи в София.

Това е бившия съпруг на маникюристката ми... Преди малко говорих с нея, това му е телефона, казва че е актуален - 0888 252585, явно трябва да звъниш по-настоятелно, кабинетът му е на "Клокотница" 33... сега е на работа, нямало да работи в четвъртък...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Сеп 2011, 14:31

Apassionata написа:
Витанов написа:... и може някой да знае дали този китайски лекар още работи в София.

Това е бившия съпруг на маникюристката ми... Преди малко говорих с нея, това му е телефона, казва че е актуален - 0888 252585, явно трябва да звъниш по-настоятелно, кабинетът му е на "Клокотница" 33... сега е на работа, нямало да работи в четвъртък...

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Не знам как да ти се отблагодаря честно :smoke:
Сега пак набрах номера и ми дава свободен сигнал, просто преди като съм го набирал от нерви ли от какво съм сбъркал една цифра.. :dummy:
Най вероятно ще трябва да пътува със вечерен полет за да го хване утре, но това ще го уточним с него, дали е свободен и как му е работното време.

Благодаря :bowdown:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Сеп 2011, 14:39

Витанов написа:
Благодаря :bowdown:

За нищо ;) :ok: Дано да помогне Китаеца...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e30_330i Touring
Мечтае да кара: e30 ///M

Мнение от ///Markov » 01 Ное 2011, 21:25

BMWgiunter написа:Абе има лек ,ако дойде някой хубава мадама да те разтрие ще забравиш за схванатия врат :mhihi: ,преди време беше ми се схванал зверски врата тъй като стоях точно под един климатик който духаше точно в тази зона ,и след като ходих 1 седмица като робот с надеждата да ме отпусне .. ,не издържах и отидох на доктор ,който ми изписа ДИКЛАК гел и след като се мазах определено време роботът в мен ме напусна ,е не става с едно мазане но действа безотказно,а цената му е някъде към 6 -7 лв. ! :bchug:

:yes: :yes: :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата