Има ли някъв лек за много силно схванат врат?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Има ли някъв лек за много силно схванат врат?
още си ме държи схващането
ще си купя диклофенак и ще ходя на масаж май, иначе доста намаля ама не изчезна 

www.bmwпрофесори-bg.net
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Абе има лек ,ако дойде някой хубава мадама да те разтрие ще забравиш за схванатия врат
,преди време беше ми се схванал зверски врата тъй като стоях точно под един климатик който духаше точно в тази зона ,и след като ходих 1 седмица като робот с надеждата да ме отпусне .. ,не издържах и отидох на доктор ,който ми изписа ДИКЛАК гел и след като се мазах определено време роботът в мен ме напусна ,е не става с едно мазане но действа безотказно,а цената му е някъде към 6 -7 лв. ! 

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
мен ако питаш намери си една русокоса мед. сестра и ще забравиш болешките поне за малко

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
лечебен масаж, но само в добри салони с добри специалисти, които ще ти направят освен добър масаж, но и ще ти дадат правилни съвети.
blackrider написа:Колега гледам си от София.Препоръчвам ти да отидеш при този пич: д-р.НИН 0888252585. Аз съм с улцерозен колит /ако ти говори нещо/ ,мой приятел го бе закъсал също много яко с вратлето преди време. Единствено въпросния д-р Нин го излекува. Лекува и много други болести. Силно ти го препоръчвам. Взема 10лв за преглед ,след това те лекува с иглотерапия 20мин-30лв. Има и различни билки според болестта! Говори перфектно български така че не се притеснявай. Това е едиствения китаец признат от МЗ в БГ . Моля,модераторите да не приемат това като реклама. Аз нямам нищо общо с този човек. Факт е обаче ,че същия ме излекува /е не на 100%,защото моето е нелечимо,но се чувствам здрав и мога да се храня нормално!/ Този китаец /голема скица е/ може да Ви помогне в много здравословни проблеми.
Успех.
Ето една тема за него: http://frognews.bg/news_14573/Kitaiski_ ... _IAn_i_In/
надявам се ,че все още е с този номер на Мтел.Иначе се намира близо до ц.гара на бул Х.Ботев
Извинявам се, че повдигам стара тема, но този раздел го четат доста хора и може някой да знае дали този китайски лекар още работи в София. На кратко една моя приятелка е получила двустранна дископатия и е схваната цялата и е с нетърпими болки, а тукашните "доктори" са и дали огромно количество кортизон при все че е бременна в 5тия месец..

Всякаква информация ще е от полза, благодаря предварително

Също ако някой знае къде и кой друг може да лекува подобни неща но не с такива медикаменти моля да каже..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Витанов написа:... и може някой да знае дали този китайски лекар още работи в София.
Това е бившия съпруг на маникюристката ми... Преди малко говорих с нея, това му е телефона, казва че е актуален - 0888 252585, явно трябва да звъниш по-настоятелно, кабинетът му е на "Клокотница" 33... сега е на работа, нямало да работи в четвъртък...
Apassionata написа:Витанов написа:... и може някой да знае дали този китайски лекар още работи в София.
Това е бившия съпруг на маникюристката ми... Преди малко говорих с нея, това му е телефона, казва че е актуален - 0888 252585, явно трябва да звъниш по-настоятелно, кабинетът му е на "Клокотница" 33... сега е на работа, нямало да работи в четвъртък...

Не знам как да ти се отблагодаря честно

Сега пак набрах номера и ми дава свободен сигнал, просто преди като съм го набирал от нерви ли от какво съм сбъркал една цифра..

Най вероятно ще трябва да пътува със вечерен полет за да го хване утре, но това ще го уточним с него, дали е свободен и как му е работното време.
Благодаря

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Витанов написа:
Благодаря
За нищо

- ///Markov
- Потребител
-
- Кара: e30_330i Touring
- Мечтае да кара: e30 ///M
BMWgiunter написа:Абе има лек ,ако дойде някой хубава мадама да те разтрие ще забравиш за схванатия врат,преди време беше ми се схванал зверски врата тъй като стоях точно под един климатик който духаше точно в тази зона ,и след като ходих 1 седмица като робот с надеждата да ме отпусне .. ,не издържах и отидох на доктор ,който ми изписа ДИКЛАК гел и след като се мазах определено време роботът в мен ме напусна ,е не става с едно мазане но действа безотказно,а цената му е някъде към 6 -7 лв. !

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4