Въпрос относно надеждността на ОББ
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос относно надеждността на ОББ
[quote="mmc"][/quote]
не се обиждай ама си писател, а не четател.
Пак прочети, обмисли, задай си въпроса или попитай някой знаещ, дали в тези банки има повече спестявания отколкото отпуснати кредити, с какви печалби са завършили банките на фона на обедняването на народа и икономическата криза последните 2 години, и тогава ме питай с какво съм помогнал
пак ти казвам няма страшно, ние сме малък но много прост народ и затова те са с такива печалби.
не се обиждай ама си писател, а не четател.
Пак прочети, обмисли, задай си въпроса или попитай някой знаещ, дали в тези банки има повече спестявания отколкото отпуснати кредити, с какви печалби са завършили банките на фона на обедняването на народа и икономическата криза последните 2 години, и тогава ме питай с какво съм помогнал

пак ти казвам няма страшно, ние сме малък но много прост народ и затова те са с такива печалби.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
mmc написа:...........
Вместо да се правиш на сърдит и възмутен се замисли колко човека на тая земя могат да ти кажат със сигурност коя банка ще фалира и коя не, и дали въобще биха го споделили по форумите.
П.С. влоговете са гарантирани до 196 000 лева (100 000 евро).
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Поредният "капацитет" 
Що ли па приемате, че ако някой ми се изкаже авторитетно, че видиш ли , ОББ ще фалира утре , аз ще се плясна по челото и ще се хукна да си тегля депозита?
А по въпроса за това, че се било гарантирало - обърни се към колегите които казаха , че е наивно да разчитам на държавата. Аз съм напълно съгласен с тях.
Както казах, ясно е че мнения ще има всякакви и си е моя работа да филтрирам информацията. Просто не очаквах, че ще има чак толкова безсмислен спам.
Но си прав , че беше наивно от моя страна да смятам , че мога да получа полезна, обективна и конкретна информация. Твоя пост е чудесен пример.
Темата може да се заключва.

Що ли па приемате, че ако някой ми се изкаже авторитетно, че видиш ли , ОББ ще фалира утре , аз ще се плясна по челото и ще се хукна да си тегля депозита?
А по въпроса за това, че се било гарантирало - обърни се към колегите които казаха , че е наивно да разчитам на държавата. Аз съм напълно съгласен с тях.
Както казах, ясно е че мнения ще има всякакви и си е моя работа да филтрирам информацията. Просто не очаквах, че ще има чак толкова безсмислен спам.
Но си прав , че беше наивно от моя страна да смятам , че мога да получа полезна, обективна и конкретна информация. Твоя пост е чудесен пример.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
mmc написа:Но си прав , че беше наивно от моя страна да смятам , че мога да получа полезна, обективна и конкретна информация. Твоя пост е чудесен пример.
колега, такава информация можеш да получиш единствено от служител на ОББ, няма как да очакваш прогнози от хора, които не са в бранша и не са конректно на позиции, свързани с планиране ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Всички банкери,които познавам ,ме посъветваха да приключа с гръцките банки !
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BONO написа:Всички банкери,които познавам ,ме посъветваха да приключа с гръцките банки !
Така и не разбрах кои точно са гръцките банки и кои не.

Много като тебе вече плакаха ...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
_galio_ написа:mmc написа:Но си прав , че беше наивно от моя страна да смятам , че мога да получа полезна, обективна и конкретна информация. Твоя пост е чудесен пример.
колега, такава информация можеш да получиш единствено от служител на ОББ, няма как да очакваш прогнози от хора, които не са в бранша и не са конректно на позиции, свързани с планиране ...
Предполага се ,че има поне няколко човека във форума от бранша даже от ОББ, и една подшушната на време информация е достатъчна човек САМ да вземе решението...
Точна такава информация /на ухо/ ползвах и аз преди години и спасих всичките си "авоари"

Темата е повече от смислена на фона на останалите и аз ще добавя още е една банка -Райфайзен - към въпроса на колегата, ако няма против?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Разбира се, че нямам против. Защото не става дума просто за пари, а за положени усилия години наред, за да имаш нещо сигурно, когато всичко наоколо е несигурно. И макар, че признавам, че вероятността да се получи сериозна и достоверна информация в бмв форум, е минимална, съм сигурен , че всеки човек в подобна ситуация би използвал всички възможни начини, за да събере колкото се може повече информация, по всякакъв начин, за да избегне евентуални проблеми.
Колегата горе явно разбира сериозността на въпроса, другите явно нямат за какво да се притесняват. И единственото което им остава е спамят или подмятат информация която аз вече знам, само четейки новнините и законите. Което , разбира се, нищо не значи.
Колегата горе явно разбира сериозността на въпроса, другите явно нямат за какво да се притесняват. И единственото което им остава е спамят или подмятат информация която аз вече знам, само четейки новнините и законите. Което , разбира се, нищо не значи.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз не бих ползвал услугите на гръцки(алфа, обб, пощенска, пиреус там има си гугъл) и италиански(уникредит и де да знам дали има други) банки. и в друга тема го написах - в най-добрия случай ще вдигнат таксите за всичко (ако не са и високи вече в сравнение с другите). от там нататък и папандреу да питате, няма да ви каже повече според мен 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
steeN написа:аз не бих ползвал услугите на гръцки(алфа, обб, пощенска, пиреус там има си гугъл) и италиански(уникредит и де да знам дали има други) банки. и в друга тема го написах - в най-добрия случай ще вдигнат таксите за всичко (ако не са и високи вече в сравнение с другите). от там нататък и папандреу да питате, няма да ви каже повече според мен
Благодаря

Много като тебе вече плакаха ...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
steeN написа:аз не бих ползвал услугите на гръцки(алфа, обб, пощенска, пиреус там има си гугъл) и италиански(уникредит и де да знам дали има други) банки. и в друга тема го написах - в най-добрия случай ще вдигнат таксите за всичко (ако не са и високи вече в сравнение с другите). от там нататък и папандреу да питате, няма да ви каже повече според мен
За Уникредит мога да потвърдя, че всички такси се вдигнаха, както и лихвите по кредитите.
Най-фрапантното е, че за теглене от банкомат за сумата от 50лв. ми взеха 10лв. такса

В ОББ все още си седят старите такси, не знам дали ще има някакви увеличения.
Минах на Райфайзен и на ПИБ като физ. лице и за сега нямам проблеми.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
((:BuKcu:)) написа:steeN написа:аз не бих ползвал услугите на гръцки(алфа, обб, пощенска, пиреус там има си гугъл) и италиански(уникредит и де да знам дали има други) банки. и в друга тема го написах - в най-добрия случай ще вдигнат таксите за всичко (ако не са и високи вече в сравнение с другите). от там нататък и папандреу да питате, няма да ви каже повече според мен
За Уникредит мога да потвърдя, че всички такси се вдигнаха, както и лихвите по кредитите.
Най-фрапантното е, че за теглене от банкомат за сумата от 50лв. ми взеха 10лв. такса![]()
това няма как да стане, освен ако няма други подробности в случая

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
K_Ilkov написа:((:BuKcu:)) написа:steeN написа:аз не бих ползвал услугите на гръцки(алфа, обб, пощенска, пиреус там има си гугъл) и италиански(уникредит и де да знам дали има други) банки. и в друга тема го написах - в най-добрия случай ще вдигнат таксите за всичко (ако не са и високи вече в сравнение с другите). от там нататък и папандреу да питате, няма да ви каже повече според мен
Най-фрапантното е, че за теглене от банкомат за сумата от 50лв. ми взеха 10лв. такса![]()
това няма как да стане, освен ако няма други подробности в случая
Явно може

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не подлагам думите ти на съмнение, но това не може да е по тарифа на банката
Ако е станала грешка не е трудно да си потърсиш правата
Другия вариант е да има други обстоятелства при въпросното теглене
едит: с каква карта си теглила - кредитна или дебитна?
Ако е станала грешка не е трудно да си потърсиш правата
Другия вариант е да има други обстоятелства при въпросното теглене
едит: с каква карта си теглила - кредитна или дебитна?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2