Обзавеждане на заведение
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Обзавеждане на заведение
Здравейте! Искам да попитам някой дали се занимава с обзавеждания! Или пък да има кординати на фирма която се занимава с тези работи! Трябват ми сепарета и маси за заведение! Благодаря предварително на отзовалите се!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Re: Обзавеждане на заведение
Зависи какво искаш, какви сепарета ти трябват, стандартни ще ти свършат ли работа, искаш нещо по твоя идея ли...сподели ги тези неща и ще успея да те насоча....но и в двата варианта първо виж фирмите произвоители на мебели...моят съвет е доколкото можеш да си взимаш стандартни неща, поддръжката им по късно е в пъти по лесна да не говорим че нещата могат да бъдат взаимозаменяеми
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
имам много хубав чисто нов бар плот, малко маси и дивани и "щъркели" ако те интересуват пиши. На много добри цени са !
Поздрави
Поздрави

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....а аз мога да съдействам с покер автомати и машинки разни за казина....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
абе всичкии отговорили по темата дося сте с ебаси местожитеслтвото
а тоа аФтора,да си смени подписа,че прочетох пРъво него вместо ко е написал

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако си сериозен в намеренията си пиши ми на л.с, да ти пратя кординати на фирма, цените са без конкуренция, обзавеждала е доста заведения, над 10г в бранша, обзаведени няколко заведения в студенски град и т.н!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Nukem
- старши ентусиаст
-
и аз съм купувал от тях
имам съмнения, че някои от нещата се внасят от Турция, но това не пречи да са качествени и лъскави
имам съмнения, че някои от нещата се внасят от Турция, но това не пречи да са качествени и лъскави
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Няма такова нещо или поне аз не съм чувал, а все пак сме приятелски семейства от 25г., диваните вкъщи и даже масата на която ми е комп-а и пиша сега е от тях, отделно офиса в който работя е пак обзаведен от тях и шефовете също са много доволни! Просто като цени и качество нямат конкуренция!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
сигурно си прав, не съм много запознат
но и Турция не винаги значи лошо качество
но и Турция не винаги значи лошо качество
Последна промяна © на 05 Ное 2011, 13:31, променена общо 1 път
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Нещата са им много качествени, хубавото е че от показаните мостри можеш да си избереш и размери по желание, цветове на дамаски, твърдост на дунапрена и т.н 

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
За сега намерихме решение! Утре идва човека да направи един проект и да каже какво може да се направи! Благодаря на всички отзовали се! 

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

13 мнения
• Страница 1 от 1