Благодаря на колегите за съветите.
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Питане за цени едни шукарии за е36.
Аз говорих с един от Пловдив по-телефона, за оригналния с третия стоп син беше боядисан и му беше резнал буксата, 400лв му ги давах, той искаше 500 и тях щях да му дам, даже се бях наготвил да тръгна за пловдив, ама много лошо отношение по-тела и се отказах, вика ми:
"Ти знаеш ли какъв е този спойлер, какъв компромис правя за 500лв като го давам, ако никой не го оцени ще го държа в гаража 2г. и пак като си купя е36 ще си го сложа и т.н", и реших да не му ги давам, аз на крака му отивам в Пловдив и му нося 500лв той ще ми се прави, да си го сложи не в гаража а на секцията в хола над телевизора да си го гледа!
"Ти знаеш ли какъв е този спойлер, какъв компромис правя за 500лв като го давам, ако никой не го оцени ще го държа в гаража 2г. и пак като си купя е36 ще си го сложа и т.н", и реших да не му ги давам, аз на крака му отивам в Пловдив и му нося 500лв той ще ми се прави, да си го сложи не в гаража а на секцията в хола над телевизора да си го гледа!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Той оригиналния май си е стъклопластиx не е abs?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стъклопласт е. Репликата е полиуретан, не е АБС. АБС е оферта само ако е оригина, ако е реплика се троши много лесно като е студено.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2