За колеги с кненонови фарове!!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Re: За колеги с кненонови фарове!!!
вчера ме спряха по друг повод и разпитах униформените за "китайските" ксенони и ми казаха че при регулирани правилно фарове няма да има акт и спиране от движение ,без значение дали е ксенон или не.Каза ми че ще си носят уред с който ще гледат дали са регулирани фаровете или не 

6>4
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
vld написа:Elesar74 написа:Аз исках да кажа, че стандарта за ксенон лампите е D2S, а не Н7. Стандарта за халогенна крушка е Н7. Обаче имаш фарове с лупи и сичко бир таман, а халогенни лампи. Какво става, ако сложиш Н7 ксенонова лампа от братята китайци?
Колега, нещо се бъркаш, Н1, H7, D2S, D2R, D1S и тн. са обозначения за цокъл на крушка, не стандарт.
За стандарт може да се говори за цвета на светлината, като наприме 4300к е цвета на заводски монтираните ксенонови крушки.
Да де, това исках да кажа, ама съм объркал думите

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- BlueSkyUnder
- Потребител
-
- Кара: BMW
ShibinG написа:вчера ме спряха по друг повод и разпитах униформените за "китайските" ксенони и ми казаха че при регулирани правилно фарове няма да има акт и спиране от движение ,без значение дали е ксенон или не.Каза ми че ще си носят уред с който ще гледат дали са регулирани фаровете или не
Точно за това става въпрос но всички приказват с цел да се създава стрес у хората.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Още една помощ за корупцията по тътищата.
П.П някой да предложи качетвено регулиране на фарове , че моя е доста силен
П.П някой да предложи качетвено регулиране на фарове , че моя е доста силен

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
В СБА в момента тече :
"АКЦИЯ СВЕТЛИНА " стартира от 01.11.2011 год. до 11.11.2011 год. включително.Всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа в СБА - МЛАДОСТ
ден на отворени врати за подготовка на автомобила за есенно-зимния сезон с безплатно регулиране на фарове.Консултации.Сменихте ли гумите си?Проверихте ли антифриза?Очакваме Ви."
"АКЦИЯ СВЕТЛИНА " стартира от 01.11.2011 год. до 11.11.2011 год. включително.Всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа в СБА - МЛАДОСТ
ден на отворени врати за подготовка на автомобила за есенно-зимния сезон с безплатно регулиране на фарове.Консултации.Сменихте ли гумите си?Проверихте ли антифриза?Очакваме Ви."

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
У нашето СБА ходих днес. Казаха ми, не можем да ти регулираме фаровете, само да ги проверим дали са в норма И ми дадоха една брошура. И по-едно време: Охооо, ти си с ксенон, това е забранено. И ми сочат някаква наредба на стената залепена. Викам: Ехооо, колата е излязла от завода с тези фарове, не виждаш ли или да ти извадя разпечатка по VIN да видиш там какво пише (щото съм малко луд и си нося таква в колата). Гледа, гледа, плю си на пръста, маза по фара, чете нещо, нищо не каза и си влезе у стаята. И тия ще ми регулират фаровете? Пак добре, че си признаха. Оказа се, че в цял град няма къде да ми регулират фаровете, щото ги питах. Да е жив и здрав колегата error.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3