В колко тежки ПТП-та сте участвали ЛИЧНО?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: В колко тежки ПТП-та сте участвали ЛИЧНО?
err0r написа:Отнето ми бе предимство. Колегата ме прати в светофара, а светофарът ме преобърна. Аз пратих колегата в Пирогов. В крайна сметка останаха само тотализираните ламарини.
Определено, както каза Слави, доста се променя манталитетът и стилът на шофиране, след като си изпатиш...
Това с комбито на бул.Т.Александров, нали?Помня го, там на това кръстовище е резон...
Моите са няколко, за радост без травми.
Ще Ви разкажа 2 от най-смешните.Още си ги представям!

Преди мноого годинки.Връщаме се от морето с нашите и минаваме през В.Търново да видим роднини.Аз без книжка на 15, взимам ключовете от коридора и викам на братовчед ми "Ела да те повозя!"Имахме Шкода 120L.
Слизаме пред блока(уж да разходим кучето-Пекинез)и майка му даде кофата за боклук пътьом да я изхвърли.
Хвърля той кофата, слага си я в краката отпред и кучето в скута.Аз давам пълната газ по една права в квартала, но идва възвишение на самия път, от което не виждаш какво следва!?

Случка №2
Пак без книжка-изкарал курсовете, но чакам датата...
Зима е-"93-та!

Правил съм глупости бая, но добре, че съм се разминавал без последици за мен и околните.Баща ми също беше за бой, понеже ми даваше колата от най-ранна детска възраст!

Сега като се замисля, не съжалявам, човек се учи от грешките си и като знаеш звука от спирачки, криви ламарини и вече караш с 2 наум!Не си въобразяваш и не разчиташ само на колата!
Сега не съм такъв, защото с това си вадя хляба и много животи са ми на главата!
П.П.Има и още, но за тях хептен няма да повярвате!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Една сутрин през зимате, ме домързя да чиста стъклото от срежта и си тръгнах така трудно виждайки, освен от леда по стъклото и от това че бех пил до 2 часа през ноща, та излизам аз на дРАГАН цАНКОВ посока кулата изкачвам се ама слънето яко блести и пречупва през замръзналото стъкло светлината и ме заслепява в следствие на което се удрям в Форф Фокус, на него му нема нищо а моята кола Ситроен Берлинго е тотал, в следствие на което ми взеха и книжката и платих 5000 та така тва преди 4 години.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Малко огънати ламарини / счупени детайли на МПС
Преди 3г в едно курортче на 40 км от Атина (жената живееше там и тъкмо се бяхме запознали), та бяхме у тях вечерта и бях си взел дневната порция бирички по плажовете (около десетина за 5-6 часа на плажа). Нещо за цигари ли тръгнах, за още бира ли, не помня, ама като тръгнах към магазинчето нещо ми прищрака да ида с колата (има няма 50 м). Айде тръгнах така, че и глухите ме чуха
спирам на едно кръстовище, ама не знам що ми се видя по-голямо от друг път, огледах се наляво - никой, надясно поглеждам, че там по принцип висят шерифите, щото вечер обикновено са само от рейсър нагоре по улиците, та нямаше никой и там. Айде първа, завивам наляво, ама по едно време задницата взе да ме изпреварва, айде десен волан, ама крака ми залепнал за газта. В един момент усещам, че нв завивам наляво, ами май ще правя обратен завой
Та докато се чудех накъде е тръгнала колата ми изкочи пред погледа една паркирана Ибиза и баш към мене тръгнала с вратите напреде
Е сетих се да пусна газта, ама отиде коня у барата, влезнах си у Ибизата като се едно съм си у нас
И изведнъж се почувствах страшна свежарка, се едно сега ставам. За 0,5 сек се бех огледал вече на 360 градуса, задна, и като видех на какво съм направил на човека колата, мъка ми стана
Имаше на една пейка на около 10м от мен някакви тинейджъри, е така ме гледаха
Викам си 'бал съм ги, махам се от тука, тъмно е и не вярвам да ми запомнят номера, Все пак съм с чужда за тях регистрация. Слезнах да си погледна колата чак в Атина... Малко парче от бронята го нямаше, левият калник и него го нямаше половината, беше като отрязан
Лайстната с предния номер се държеше на половината си щипки
Само като си помислих, че можеше да е паднал номера и изтръпнах... Та после половин година ходех там само с коли на приятели или под наем, а от тогава като знам, че ще карам, повече от 2 бири не си позволявам.
ПП: Тъкмо сложих броня и калник, колкото да закърпя положението докато събера пари да я оправя напълно, и една вечер една мадама ми изкочи от един завой, имаше стоп, удари ме точно на същото място и от нейната застраховка ми оправиха колата
И те така.
Преди 3г в едно курортче на 40 км от Атина (жената живееше там и тъкмо се бяхме запознали), та бяхме у тях вечерта и бях си взел дневната порция бирички по плажовете (около десетина за 5-6 часа на плажа). Нещо за цигари ли тръгнах, за още бира ли, не помня, ама като тръгнах към магазинчето нещо ми прищрака да ида с колата (има няма 50 м). Айде тръгнах така, че и глухите ме чуха

ПП: Тъкмо сложих броня и калник, колкото да закърпя положението докато събера пари да я оправя напълно, и една вечер една мадама ми изкочи от един завой, имаше стоп, удари ме точно на същото място и от нейната застраховка ми оправиха колата

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Yanko Petrov написа:ПП: Тъкмо сложих броня и калник, колкото да закърпя положението докато събера пари да я оправя напълно, и една вечер една мадама ми изкочи от един завой, имаше стоп, удари ме точно на същото място и от нейната застраховка ми оправиха колатаИ те така.
Заради теб гърците са на тоя хал ся...

Ще се записвам за университета. Тръгвам в 5 часа от Пловдив към Бургас (август месец). Сухо, топло, няма кой да напсуваш. На У-образно кръстовище (тва покрай акваленд в тракия) завивам наляво с 80

Оказа се че просто се е вдигнал прах, водата по завоя е от водоноска минала минути преди мене и до Стара Загора карах с играещ волан, заради почти G образната предна лява джанта. Там спрях да пия кафе и да права джанта. Обрулиха ме 50 лева за изправяне. Извадих си поука

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
err0r написа:Абе, никой реално не се замисля, докато не му дойде до главата.
абе не баш. кой си има акъл не му трябва дотам да стига
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Имам две в интервал от една година от тип точка Б ! Първата с една жигула изправих завоя в едно село и като нацелих стълба и аз изскочих през предния джам чупейки го с главата си , може и да съм мръднал оттогава , но никой не ми го казва
Стълба пречупен на две места и половината село без ток и фактура от енергото от 700 лв за нов стълб - много пари на онова време , татко плати...и жигулата !
Втората , с първата ми кола - форд гранада , пак на завой се обърнах по таван и излязох през задния джам този път и избягах...гранадата ходих после на моргата да я видя за последно , беше станала като форд пробе
само лакъта ми беше ожулен !
пс знам , че третата ще е фатална , затова пиян зад волана повече никога !

Втората , с първата ми кола - форд гранада , пак на завой се обърнах по таван и излязох през задния джам този път и избягах...гранадата ходих после на моргата да я видя за последно , беше станала като форд пробе

пс знам , че третата ще е фатална , затова пиян зад волана повече никога !
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3