Немски език?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Немски език?
xpl0d написа:Ronka написа:xpl0d написа:Ronka написа:Чеки да припомня испанския и ще измислим едно дистанционно обучение
1 on 1, a![]()
За сертификат не се борим, аз за английския никакъв сертификат нямам, па си го шпрехам и никой не се оплаква
То и аз мога да говоря, идеята е да имам документ за това(доказателство)
Сега се разрових и намерих http://hito.bg/sprechen-sie-deutshche-% ... a-?aff=221
Мисълта ми беше, че досега липсата на сертификат за владеене на английски не е била проблем. Знаеш ли английски - да, дай да поговорим тогава - говорим и толкова. А работим все на места, къде кореспонденция, разговори и прочие са все на английски.
А тва за ваучерите не ми върши работа, щото е за второ ниво, мен ми трябва за първо - А1.
Е аз хванах тоя точно, има още много, ама няма да ги поствам тук, даже и по-евтини, разгледай, поне те бива

Много като тебе вече плакаха ...
Аз ходя в Гьоте Институт и съм много доволна. Зависи от къде си..Става въпрос за София. 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
tanq_sf написа:Аз ходя в Гьоте Институт и съм много доволна. Зависи от къде си..Става въпрос за София.
xpl0d написа:дайте идеи за школа някаква, но различна от Гьоте-то. Разбрах вече, че е най-доброто, но цените им грам не ме устройват. Та търсим нещо за пълни бегинъри и колкото се може по-евтино разбира се.

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Ами виж предложението на Постман де 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
JohnnyBlack написа:Ами виж предложението на Постман де