Android OS vs. Symbian
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Android OS vs. Symbian
bam-bam написа:АКо е за нави - симбиан.
ти пък к'во разбираш- я се върни назад и виж предложенията за нави на Андроид

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Android OS vs. Symbian
ms написа:///peter написа:Ползвай Navitel и BGRoutingMap
май не си ме разбрал- под Андроид + Гармин аз разбирам Андроид + ОФРМ карта последна версия с работещи всички функции на картата, не ми дреме коя ще е програмата която ще работи с картата... както казах Гармин са далеч от най-добрата навигация като програма, но аз ползвам картата и тя е важна- менюто, шаренийки и други маловажни неща не са приоритет... Ако живея в една бяла държава Гармин ще е последното което ще ползвам...
ти лично сравнявал ли си BGRoutingMap с ОФРМ картатащото аз съм и BGRoutingMap в предпоследната си версия даваше толкова грешки в позиционирането и рутирането (отделно, че покритието и е далеч от това на ОФРМ), че реално е безполезна, а и едва ли ще има голямо подобрение в последната- дори старите карти на Навтек за НокияМапс бяха по-точни и работеха по-добре... разбира се където имаха покритие на пътищата... а в момента последните карти на НокияМапс са на по-високо ниво от BGRoutingMap като покритие, като рутиране се справят доста добре (макар на места да прави дребни грешки), като имена на улици има дребни грешки (вместо "булевард" примерно пише "улица") и единственият проблем е предупреждаването за камери макар и за това да има чалъм и може да се направи ти свирка... Ама като говорим за безплатна карта НокияМапс в момента е повече от добре...
За навител от доста време има конвертирана ОФРМ 4,х карта- със сигурност беше версия преди 5.0, коя точно не ми се рови... Картата РАБОТИ безгрижно, има само един "дребен" проблем- не работи търсенето по адресе к'во да я правя при това положение- как да и кажа да ме заведе до конкретен адрес
Бате, на теб ти казах първо купи си някой от посочените телефони и тогава филосовствай

Само некакви просперитети в тоя форум

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4