Евтините БМВ-та , заслужава ли си ?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Re: Евтините БМВ-та , заслужава ли си ?
Аз ако съм ще си дойда от Англия с една понагласена 39-ка ( 28-ца или направо 30-ка бензин с М54).Ще й обърна волана за към 1000 лева грубо и ще си карам като генерал...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BENZINO VN написа:...Ще й обърна волана за към 1000 лева грубо и ще си карам като генерал...
това труд или части, щото за двете не стига...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
vvaskoo написа:Колеги , трябва ми кола като се прибирам в БГ , колкото да имам нещо . Загледах се в мобилето и видях че има доста евтини БМВ-та , разни 316ки , 318ки за около 1500-2000лв ? Как мислите заслужава ли си да се купува такава кола и защо са толкова евтини ? Цените в БГ ли са паднали толкова или им има нещо на колите ? Също така се чудя кое ще ми е по изгодно да си докарам кола от тука в БГ , обаче не ми се рискува много да карам с десен волан в БГ .
Според теб колко трябва да струва една 316-ка или 318-ка на 20 години.Дали па и 1500 лева не са и множко на кола, която тука в бЪЛГАРИЯ(да, нарочно с малка буква) мислиме, за велика, а от запада тая кола е отдавна отсвирена и отишла в кофата за боклук известна като разнородна нерепублика булгаристан

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
kemakozeE36 написа:vvaskoo написа:Колеги , трябва ми кола като се прибирам в БГ , колкото да имам нещо . Загледах се в мобилето и видях че има доста евтини БМВ-та , разни 316ки , 318ки за около 1500-2000лв ? Как мислите заслужава ли си да се купува такава кола и защо са толкова евтини ? Цените в БГ ли са паднали толкова или им има нещо на колите ? Също така се чудя кое ще ми е по изгодно да си докарам кола от тука в БГ , обаче не ми се рискува много да карам с десен волан в БГ .
Според теб колко трябва да струва една 316-ка или 318-ка на 20 години.Дали па и 1500 лева не са и множко на кола, която тука в бЪЛГАРИЯ(да, нарочно с малка буква) мислиме, за велика, а от запада тая кола е отдавна отсвирена и отишла в кофата за боклук известна като разнородна нерепублика булгаристан
Стига бре в Германия да ти покажа че поне в 10 града се карат не само Е30 а дори и Е21. Хора не мислете че коли на по 20 - 25 - 30 години вече миришат в някое Депо за метали. Ще направя съпоставка с Русия и там има производство на Лади и прочие возила а си карат още 5 и 7 ците ? Защо ? Да се върнем на темата: Според мен една Е21 или Е30 на 20 - 30 години може да сържи ужасно висока цена ако е поддържана. Някой ще каже: аа за ко да давам 3000 евра за Е30. Ок и аз бих си го помислил ама ако колата си заслужава парите спрямо тех. състояние защо да не я купя. Има прости шофери или и ценители. Ти от кои си ?
Абсолютна глупост колега " като разнородна нерепублика булгаристан " Мога да ти кажа че въпреки че имаме прозвище по света че сме Цигани много хора от запада ценят нас Българите мн високо и не само с това че можем а че и ставаме. Компанията Синджента в Австия и Швейцария е една от малкото в които работят над 15 % Българи. Знаещи , ценени и можещи. То много лесно да седнем и да си турим определението че не може ... Няма не мога има не искам. Ако имаме желание на всякъде ще се ценим.

- kemakozeE36
-
-
Бай Семо написа:kemakozeE36 написа:vvaskoo написа:Колеги , трябва ми кола като се прибирам в БГ , колкото да имам нещо . Загледах се в мобилето и видях че има доста евтини БМВ-та , разни 316ки , 318ки за около 1500-2000лв ? Как мислите заслужава ли си да се купува такава кола и защо са толкова евтини ? Цените в БГ ли са паднали толкова или им има нещо на колите ? Също така се чудя кое ще ми е по изгодно да си докарам кола от тука в БГ , обаче не ми се рискува много да карам с десен волан в БГ .
Стига бре в Германия да ти покажа че поне в 10 града се карат не само Е30 а дори и Е21. Хора не мислете че коли на по 20 - 25 - 30 години вече миришат в някое Депо за метали. Ще напрая съпоставка с Русия и там има производство на Лади и прочие возила а си карат още 5 и 7 ците ? Защо ?
Защото по телевизията дават асвалтовите улици на Москва и големите градове, я си пробвай бмв-то от Оскаменогорск до Тюмен примерно. На 1-вия км ще идва ЗиЛ-а с въжето. Съотношението м-у каращи нови и каращи стари коли в дойчланд или където и да е е ама без нищо общо с това, което е тука. Щото повечето от нас нямат пари като германците да си купуват нови коли, да не говорим, че и пътищата не са ни за такива коли. Мойта кола пристигна от германия с оригиналните части по окачването от лето 90-то и тука се разтропа и разби-защо ли?
И знаеш ли че мойта я взех за 2300 лв от първия и собственик, при положение, че тогава ми предлагаха за 4200(щото съм бил негов човек щял за 4000 да я даде) която беше пълен покойник.Даже беше и с М20 мотор. ма била лъскава, ми и мойта е лъскава ма не струва 4000 лв Е34 до 2000 лв. може и до 3 ама трябва да е позлатена

- kemakozeE36
-
-
Бай Семо написа:kemakozeE36 написа:vvaskoo написа:Колеги , трябва ми кола като се прибирам в БГ , колкото да имам нещо . Загледах се в мобилето и видях че има доста евтини БМВ-та , разни 316ки , 318ки за около 1500-2000лв ? Как мислите заслужава ли си да се купува такава кола и защо са толкова евтини ? Цените в БГ ли са паднали толкова или им има нещо на колите ? Също така се чудя кое ще ми е по изгодно да си докарам кола от тука в БГ , обаче не ми се рискува много да карам с десен волан в БГ .
Стига бре в Германия да ти покажа че поне в 10 града се карат не само Е30 а дори и Е21. Хора не мислете че коли на по 20 - 25 - 30 години вече миришат в някое Депо за метали. Ще направя съпоставка с Русия и там има производство на Лади и прочие возила а си карат още 5 и 7 ците ? Защо ? Да се върнем на темата: Според мен една Е21 или Е30 на 20 - 30 години може да сържи ужасно висока цена ако е поддържана. Някой ще каже: аа за ко да давам 3000 евра за Е30. Ок и аз бих си го помислил ама ако колата си заслужава парите спрямо тех. състояние защо да не я купя. Има прости шофери или и ценители. Ти от кои си ?
Абсолютна глупост колега " като разнородна нерепублика булгаристан " Мога да ти кажа че въпреки че имаме прозвище по света че сме Цигани много хора от запада ценят нас Българите мн високо и не само с това че можем а че и ставаме. Компанията Синджента в Австия и Швейцария е една от малкото в които работят над 15 % Българи. Знаещи , ценени и можещи. То много лесно да седнем и да си турим определението че не може ... Няма не мога има не искам. Ако имаме желание на всякъде ще се ценим.
Човече за какво би дал 4000 евро примерно за Е30 да ти седи пред блока ли и един ден като я изкараш и някой да я одраска и да си изядеш задника от яд ли.Според мен такива хора не са ценители, това са луди хора, аз кола за хубост пред блока или да седи там като паметник да напомня, че някога великите германци са карали такива коли не ми трябва.
Ми по отношение на работата: Аз работя в Луфтханза техник най-добрата авиокомпания в европа за момента нали така? Много ни хвалят шефовете Б.Фрекман, Д. Хофман и Н.Райтер
Е как няма да ни хвалят и да са доволни от 55 страни по целия свят в които имаме бази за средни и основни ремонти на самолети баш ние ценените българи взимаме най-малко.Разбираш ли на къде бия и защо ме е яд, че съм роден тук и че се казвам Димитър, а не съм роден малко по-на запад и не се казвам Дитрих примерно.Естествено и на тебе някой да ти работи за без пари и ти ще си доволен

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kemakozeE36
-
-
_65536_kb_sec_ написа:Далаверата е не да се жалваш, ами да правиш повече
И пак тия коли не струват толкова

Ако хванеш да набиваш пари може и над 20 000 да отидеш, ма нали ти е ясно, че никога няма да я продадеш за толкова. Колкото и да е поддържана и да е гласена една кола си остарява и с времето и цената и пада.Като дойде един момент, в който се оказва, че само ти в града и околностите имаш такава може и да и търсиш високи пари

Истината е,че и най-читавата кола да си вземеш колкото и да я пазиш в БГ просто няма да я опазиш говоря за външно, то не са котки,кучета,врати и какво ли още не. Новия внос в БГ един много голям процент е взет от скрапа без значение италия или германия за почти без пари. Тук са ги постегнали на бързо колкото да мине номера и ги продават на цена която за мен лично е прекалено висока за състоянието. Т.е в БГ цената не е определяща за качеството ама изобщо.
- kemakozeE36
-
-
AcOrP написа:Истината е,че и най-читавата кола да си вземеш колкото и да я пазиш в БГ просто няма да я опазиш говоря за външно, то не са котки,кучета,врати и какво ли още не. Новия внос в БГ един много голям процент е взет от скрапа без значение италия или германия за почти без пари. Тук са ги постегнали на бързо колкото да мине номера и ги продават на цена която за мен лично е прекалено висока за състоянието. Т.е в БГ цената не е определяща за качеството ама изобщо.

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
AcOrP написа:Истината е,че и най-читавата кола да си вземеш колкото и да я пазиш в БГ просто няма да я опазиш говоря за външно, то не са котки,кучета,врати и какво ли още не. Новия внос в БГ един много голям процент е взет от скрапа без значение италия или германия за почти без пари. Тук са ги постегнали на бързо колкото да мине номера и ги продават на цена която за мен лично е прекалено висока за състоянието. Т.е в БГ цената не е определяща за качеството ама изобщо.
Така е на черното бяло не може да се каже. Абе да сме живи и здрави да имаме работа и парици да капят пък другото е вятър работа, Алелуя

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Бай Семо написа:AcOrP написа:Истината е,че и най-читавата кола да си вземеш колкото и да я пазиш в БГ просто няма да я опазиш говоря за външно, то не са котки,кучета,врати и какво ли още не. Новия внос в БГ един много голям процент е взет от скрапа без значение италия или германия за почти без пари. Тук са ги постегнали на бързо колкото да мине номера и ги продават на цена която за мен лично е прекалено висока за състоянието. Т.е в БГ цената не е определяща за качеството ама изобщо.
Така е на черното бяло не може да се каже. Абе да сме живи и здрави да имаме работа и парици да капят пък другото е вятър работа, Алелуя![]()
АМИН.

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
ms написа:BENZINO VN написа:...Ще й обърна волана за към 1000 лева грубо и ще си карам като генерал...
това труд или части, щото за двете не стига...
39-ките ги обръщат на ишлеме вече...То верно че може и за 3000 да намериш някой да и врътне волана ама грубо сметнато към 1000-ка трябва да стигне

58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4