Въртящи джанти илюзия ------м
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Въртящи джанти илюзия ------м
Та какво "чудо" видях днес
........ хехе ......... гледам пред мен в далечината от страничната улица излиза едно SUV не помна какво беше (щото го гледах само в джантите през цялото време) та ми направи впечатление че джантите му (които сигурно бяха 20" на размер - хромирани ) се въртят на едно място а цялата кола (т.е. SUVто) si стои спряло на едно място - и ме чака на Стопа да премина ...... ха това ме изненада ..... викам си да превърта джанти не е защото не се дига никакъв пушек.....) а джантите си се въртят стабилно и хрома бляска на слънцето ...... викам си ей сега тая маимуна ще ме засече и то баш като стигна до него - то тогава сигурно ще се сети да потегли ..... но то си стои на едно място (чака ме и все още си върти дж. ) ....... , та като наближавам аз то какво било гледам че джантите са двоини т.е. нормални джанти отвътре но пред тях още едни със същият дизаин както вътрешните но плоски хромирани които както изглежда се вруткат на някакво лагерче което е прикачено на оста и по енерция от движението на колата се върти така че и да спре колата те си се връткат и дават илюзия че колата върви ......... голям маитап ... сигурно е някаква нова "евтина" мода (на която въдица се хванах макар и от далеко и аз хехехе) !
Е това е .... някои да ги е виждал тези "измислени джанти " ?????

Е това е .... някои да ги е виждал тези "измислени джанти " ?????
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Някой ако изкопа клипче от нета ще съм му благодрен и аз да вида
А всъщност сега забелязах, че пише за Lil Kim - Kimnotyze. Извинявам се
Гледал съм го тоя клип, но май не съм бил достатъчно наблюдателен ":)

bravo от немския знам само Ich fershtenzi nicht
Така ли се пише незнам но 10 дена това повтарях
все пак не всички сме на ти с немския
Най се кефих като ме питаха Инглиш
Ja Ja spehen
това същото както ти с data.bg free.evro.net и другите БГ фрий зони
Гледаш ама не виждаш
Хайде сега кажи каквото искаше да кажеш ама на бЪлгарски моля

Хайде сега кажи каквото искаше да кажеш ама на бЪлгарски моля

Абе аз немския и аз толкова го знам ама се правя,ти ко мислиш
Става въпрос 4е на клипа на Lil Kim & DJ Tomekk има един пикап или нешто от сорта на което му се въртят джантите по описания на4ин.А тя запо4ва клипа с фразата,която няма то4ен превод на БГ ,но долу-горе е нешто като "Целуни ме веднага кадето и да е " или по скоро "изчукай ме" 

Най-мразя да съм прав!!!
11 мнения
• Страница 1 от 1