BMW и рожден ден
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Loewe
- младши ентусиаст
-
BMW и рожден ден
Здравейте!
Голям кеф вчера:) Регистрирах си колата на рожденния ден. Най-после, нали я купих миналата седмица. После се прибирам в къщи отварям пощата и гледам писмо от местното представителство на БМВ. Веднага ми изниква в главата "ААА тея са се сетили да ми пратят покана за test drive на 325i купе!" (Записах се по интернет, обади ми се една леля преди месец да ме разпитва разни неща и ми каза,че нейн колега ще се обади да се уточним, още чакам
)
ДА, ама НЕ!
Обаче все пак приятна изненада:) Пратили ми много яка картичка за рожеденния ден, която искам да споделя с вас (мисля ,че ще се хареса особено на привържениците на по-старите модели
)
На предната страна пище: "Динамиката не е въпрос на година на производство", вътре продължава "А на личността". Много късмет, всичко най-хубаво и преди всичко здраве!
Много се изкефих и си викам, бе тея може и да ме поканят скоро за 325цата
И после капака на деня беше когато гаджето ми подари оригинален ключодържател и чаша на BMW Sauber F1 Team. Направо се изкъртих!
Пожелавам на всички подобни рожденни дни!
Голям кеф вчера:) Регистрирах си колата на рожденния ден. Най-после, нали я купих миналата седмица. После се прибирам в къщи отварям пощата и гледам писмо от местното представителство на БМВ. Веднага ми изниква в главата "ААА тея са се сетили да ми пратят покана за test drive на 325i купе!" (Записах се по интернет, обади ми се една леля преди месец да ме разпитва разни неща и ми каза,че нейн колега ще се обади да се уточним, още чакам

ДА, ама НЕ!
Обаче все пак приятна изненада:) Пратили ми много яка картичка за рожеденния ден, която искам да споделя с вас (мисля ,че ще се хареса особено на привържениците на по-старите модели

На предната страна пище: "Динамиката не е въпрос на година на производство", вътре продължава "А на личността". Много късмет, всичко най-хубаво и преди всичко здраве!
Много се изкефих и си викам, бе тея може и да ме поканят скоро за 325цата

И после капака на деня беше когато гаджето ми подари оригинален ключодържател и чаша на BMW Sauber F1 Team. Направо се изкъртих!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Браво хубав рожден ден си прекарал дай боже всеки му !!!
Първо Честит рожден ден на патерица жив здрав и много любов другите неща се купуват
Честито за придобивката само хубави моменти зад волана и милиони безаварийни километри !!
Първо Честит рожден ден на патерица жив здрав и много любов другите неща се купуват

Честито за придобивката само хубави моменти зад волана и милиони безаварийни километри !!

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
За ключодържателя сигурен ли си че е заубер, защото като взимахме на майка 1-вата серия и подариха същия ключодържател , а поне за него съм сигурен че не е на заубер 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Честито колега
А за BMW lover що му разваляш кефа на човека. Яки са нещата

А за BMW lover що му разваляш кефа на човека. Яки са нещата
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Честито колега
а можиш ли да кажеш адреса на които си се записал за тест драифа
а можиш ли да кажеш адреса на които си се записал за тест драифа

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Брао пич- Чрд жив и здрав и всичко най- хубаво, а за подаръците явно добро гадже имаш
и от КАт мислат за тебе

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Мерси за пожеланията!
@ BMW lover, ключодържателя е само БМВ, а чашата мисля се вижда
Нещата са оригинал, щото мойта ми разказва къде се е мотала докато намери представителството на БМВ (малко е трудо за стигане до там с обществения транспорт, пък и няма от каде да знае, ако не е ходила
@ LAST RIDE, аз съм в Германия , предполагам няма да ти свърши работа адреса който съм ползвал.
@ BMW lover, ключодържателя е само БМВ, а чашата мисля се вижда

Нещата са оригинал, щото мойта ми разказва къде се е мотала докато намери представителството на БМВ (малко е трудо за стигане до там с обществения транспорт, пък и няма от каде да знае, ако не е ходила

@ LAST RIDE, аз съм в Германия , предполагам няма да ти свърши работа адреса който съм ползвал.
Последна промяна Loewe на 21 Апр 2006, 2:14, променена общо 1 път
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Loewe написа:Мерси за пожеланията!
@ BMW lover, ключодържателя е само БМВ, а чашата мисля се вижда![]()
питам от любопитство-да поровя из нета
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: BMW и рожден ден
Loewe написа:Здравейте!
Голям кеф вчера:) Регистрирах си колата на рожденния ден. Най-после, нали я купих миналата седмица. После се прибирам в къщи отварям пощата и гледам писмо от местното представителство на БМВ. Веднага ми изниква в главата "ААА тея са се сетили да ми пратят покана за test drive на 325i купе!" (Записах се по интернет, обади ми се една леля преди месец да ме разпитва разни неща и ми каза,че нейн колега ще се обади да се уточним, още чакам)
ДА, ама НЕ!
Обаче все пак приятна изненада:) Пратили ми много яка картичка за рожеденния ден, която искам да споделя с вас (мисля ,че ще се хареса особено на привържениците на по-старите модели)
Много се изкефих и си викам, бе тея може и да ме поканят скоро за 325цата![]()
теста ще е то4но през сабора ама има следващата неделя след него споко ще ти с еобади

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
13 мнения
• Страница 1 от 1