Що е то?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Що е то?
Намерих в документите на колата измежду купищата листчета написани на немски един модерен носител на информация известен като "дискета", в която имаше 3 файла със следните формати:
-SAD
-DBF
-MNF
Та въпроса тука е какви са тия формати, с каква програма се отварят, за какво са или който каквото знае за тях.
п.п. Същата дискета я имаше със същите файлове в документите на баща ми на 124-ката
-SAD
-DBF
-MNF
Та въпроса тука е какви са тия формати, с каква програма се отварят, за какво са или който каквото знае за тях.
п.п. Същата дискета я имаше със същите файлове в документите на баща ми на 124-ката

Re: Що е то?
сигурно файл по файл изнасят плановете за ФАУ-2 към най-близкия сателит на СССР 

No bling at the Ring
mnf
sad
dbf
за вас няма ли гугъл бе? или е по лесно някой да ти го смели и изплюе във форума?
ъплоудни ги тея файлове и дай линк, може да има нещо интересно във мнф-а, гледам има данни за конструкции и маси в него
sad
dbf
за вас няма ли гугъл бе? или е по лесно някой да ти го смели и изплюе във форума?
ъплоудни ги тея файлове и дай линк, може да има нещо интересно във мнф-а, гледам има данни за конструкции и маси в него
Последна промяна Хаос на 14 Ное 2011, 0:39, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- kemakozeE36
-
-
BadAngel написа:сигурно файл по файл изнасят плановете за ФАУ-2 към най-близкия сателит на СССР
Сега ще се обадя в КГБ да ги питам и тях

А толкова ли е трудно да кажеш, че не знаеш примерно вместо да се ловиш да търсиш? Питам ако някой е имал занимавка са такива да каже какво представляват

а толкова ли е трудно да пуснеш 1 гугъл преди да питаш в кой завод са правили на баща ти новобранските боксерки?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- kemakozeE36
-
-
Хаос написа:а толкова ли е трудно да пуснеш 1 гугъл преди да питаш в кой завод са правили на баща ти новобранските боксерки?
Виж какво, ако си много кисел и пенлив недей да пишеш. Не съм те на сила карал да се ровиш, така че недей да ми се репчиш тука.
Някой ако знае да пише, ако ще се прави на интересен да прескочи тая тема и да отиде в следващата

6 мнения
• Страница 1 от 1