Престрелка Мерцедес С срещу Е36
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Престрелка Мерцедес С срещу Е36
не знам защо все още битува мнението , че кола, която при удар не се деформира е "ЗДРАВА"
No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BadAngel написа:не знам защо все още битува мнението , че кола, която при удар не се деформира е "ЗДРАВА"
ти пък к'во разбираш- по-здраво от Газ М20 "Победа" НЯМА

ms написа:BadAngel написа:не знам защо все още битува мнението , че кола, която при удар не се деформира е "ЗДРАВА"
ти пък к'во разбираш- по-здраво от Газ М20 "Победа" НЯМА![]()
![]()
като го удариш то само събира луфтовете на нитовете и нищо му няма, нали

No bling at the Ring
- ms
-
-
ааа, не знам- само съм чувал, че са здрави... ама източника е малко съмнителен 

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ms написа:ааа, не знам- само съм чувал, че са здрави... ама източника е малко съмнителен
а, съмнителен, ти нали си компетентен по всички въпроси, при тебе съмнително няма

- ms
-
-
kemakozeE36 написа:ms написа:ааа, не знам- само съм чувал, че са здрави... ама източника е малко съмнителен
а, съмнителен, ти нали си компетентен по всички въпроси, при тебе съмнително няма
явно мисленето не ти се отдава...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ms написа:kemakozeE36 написа:ms написа:ааа, не знам- само съм чувал, че са здрави... ама източника е малко съмнителен
явно мисленето не ти се отдава...
Е не може всички да сме като тебе

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
BadAngel написа:не знам защо все още битува мнението , че кола, която при удар не се деформира е "ЗДРАВА"
И ръката дето съм си я чупил преди 15 години е още счупена нали

8.32
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
е36 е супер корава луди ли сте. зимата по едни ледове спрях в една а3ка на сфетофара баш си я изпуках отзад. слизам и от звука който се чу си викам край брони,маски, капака и той май... отидох отпред значи М бронята нямаше даже одраскано, бъбреците паднали на земята счупени, маската малко навътре дръпнах я с ръка я изпънах, сложих бъбреците, върнах се до нас залепих ги ударих им една нова боя и 
отделно 1 тъпак с E39 на УНСС го гледам как се качва в колата с няква шматка и аз както съм си паркирал и си говоря по телефона зад него, пича ръгна задна и право в мойта предница се едно ме няма. слизам му викам кво праиш бе нормален ли си, тоя ми измъмри ми заговорихме се
после ме пита абе има ли нещо на колата и аз му казах мръдни малко напред да разбера и аз поне, седна вътре даде на 1ва изгасна му колата. викам си пълен дебил е тоя и понеже колата ми е ниска (нищо и нямаше отпред) ама липа го бях счупил на 1 бордюр реших да му кажа абе виж кво си направил и докато му казвам тоя с пълна гас и дим да го няма

отделно 1 тъпак с E39 на УНСС го гледам как се качва в колата с няква шматка и аз както съм си паркирал и си говоря по телефона зад него, пича ръгна задна и право в мойта предница се едно ме няма. слизам му викам кво праиш бе нормален ли си, тоя ми измъмри ми заговорихме се

после ме пита абе има ли нещо на колата и аз му казах мръдни малко напред да разбера и аз поне, седна вътре даде на 1ва изгасна му колата. викам си пълен дебил е тоя и понеже колата ми е ниска (нищо и нямаше отпред) ама липа го бях счупил на 1 бордюр реших да му кажа абе виж кво си направил и докато му казвам тоя с пълна гас и дим да го няма

zBoost написа:после ме пита абе има ли нещо на колата и аз му казах мръдни малко напред да разбера и аз поне, седна вътре даде на 1ва изгасна му колата

i know, i know..

No bling at the Ring
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Поне да разказвахте за катастрофи с Мерцедеси, ама вие хептен на спам го обърнахте. 
Нека, нека, поне слово да се лее. И да не ме питат защо била тука темата.

Нека, нека, поне слово да се лее. И да не ме питат защо била тука темата.

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Веднъж тръгле ли на спам оправия няма 

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3