Пребоядисване и части!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Пребоядисване и части!

Мнение от Hex » 25 Апр 2006, 22:27

Здравейте, колеги!

На една колежка ще й стягаме 190D-то (то е наборче, но понеже тя ще излиза за магистратура след 1-2 години, няма смисъл да се взима нова кола), но първо трябва да питам - къде в района на Бургас пребоядисват; също и къде има морга за части.

Тази кола е пръскана преди две години цялата и ръждата пак изби отвсякъде - искам някой бояджия, който си разбира от работата и може да я третира подходящо преди да я боядиса! Има и да се китосва доста. Кажете някакви ориентировъчни цени!

Благодаря, предварително!
'02 BMW 525d

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 25 Апр 2006, 22:54

Около 1000лв някъде, може би и малко повече, ако е много гнила, но за Бургас не мога да ти препоръчам човек, от София, един мой комшия работи много качествено и съвестно, горе-долу толкова ще ти струва при него.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 26 Апр 2006, 11:32

Значи батка морга в Бургас има по пътя към Сарафово,Автокъщите до изгрев Елеганс,Бургас.....а има една и към пътя за ветрен тя е в началото след Лукойла.Свесни бояджий бол зависи на приятелката ти дали и се дават пари.Ако искаш пиши на Л.С ще се разберем да те опътя
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 27 Апр 2006, 19:27

Долу след хотел Мираж надолу складовете където са също има добри бояджии ама мошеници ми се видяха щом за моята кола ми искаха 3 кутии бяла боя :shock: Нито сменям цвят,че да покрие трудно,нито ще пръскаме багажник,кош и т.н.Но съм виждал боядисани коли оттам наистина се справят.
Аз отидох зад пожарната има един сервиз в един двор...С 1л. ми я пръсна...Работи добре и според мен на добра цена.Аз си бях мераклия и сам си я правих само исках да метне основата,малко шегрен долу и боята и ми взе 50лв...На мен ми хареса как ми я пръсна.Иди и питай ако имаш интерес може и да има правени коли в двора да видиш за какво става дума.
Изображение
8.32

Назад към Извън Темата