Вейрон в БГ
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Вейрон в БГ
Чух от / горе-долу/ проверени източници,че Вълкът/от Wolf/ си е поръчал Бугати Вейрон! Истина ли е не ли,ма тоя човек кара много "здрави" коли!
Струвала към 1 120 000 Евра!
Некои като деца правилно искаха да станат боклукджии....
http://members.fortunecity.com/megacarman1/1c800000.gif
Струвала към 1 120 000 Евра!
Некои като деца правилно искаха да станат боклукджии....

http://members.fortunecity.com/megacarman1/1c800000.gif
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Ти луд ли си бе
тои човека си има БМВ за кво му е някво драгливо возило за 1 000000 Е

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
ММда и аз чух от по-близки източници че си го е поръчал.СЕга SlR-чето ще гние в гаража май 

Последна промяна Tony Montana на 28 Апр 2006, 14:43, променена общо 1 път
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Тука станахме като в тунинг форума 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
колата я направиха и се продава. но не като топъл хляб. които има пари - може да си я купи. но колата имаше и още има страшни проблеми, румен просто не знае каква беля си взима... освен ако не я иска за украшение.. за което пък не става защото на мене особено ми грознее.. но всеки си има вкус. но в едно спор няма- уникална е, което автоматично и прощава всичките недостатъци.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Гост
-
Фолсвагенджиите се мъчат да я пуснат вече не знам коя година,та трябва вече да са я доизкусорили!
Румен БМВ не кара! Гаранция! Последното му беше дето го дада на Ивайла - една синя Х5а и разбира се - той губи! Той и СЛРа му е за окраса,въпреки ,че съм го виждал да го юрка, та и тая така! А инфото вече е потвърдено! Сигурация ще я видиме в ръцете му!
Румен БМВ не кара! Гаранция! Последното му беше дето го дада на Ивайла - една синя Х5а и разбира се - той губи! Той и СЛРа му е за окраса,въпреки ,че съм го виждал да го юрка, та и тая така! А инфото вече е потвърдено! Сигурация ще я видиме в ръцете му!
12 мнения
• Страница 1 от 1