Такси под аренда?!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Такси под аренда?!
МИТКО БЕ написа:....
Нищо не пречи да пробваш- аз се опитвам да разясня поне малко нещата които не се виждат лесно, а всеки има глава да мисли с нея и да решава...
по въпросите:
1: не можеш...
2: може да са всякакви и може да му натресеш на шофьора още един- това при условие, че договорката ти е да карат двама... кой кара дневна и кой нощна си е техен проблем...
2.1: Не препоръчвам колата да се кара от двама- ще вземеш 200 кинта повече за месеца... не си заслужава- накрая идват на кантар нещата...
3: друг да каже- трябва ти актуално инфо за наредби и закони...
разпитай някой познат бакшиш да ти обясни подробно- това е идеалният начин...
и като правиш сметки бъди песимист... Приходи 10 бона- смятай ги 8, другото е бонус... Разходи 3 бона- пиши ги 4,5 щото не се знае какво ще се строши или кой ще удари колата... тоест готви се за лошо положение, а доброто- ами то си е добре дошло...
аз съм си песимист така или иначе

а от какво зависи цената на арендата ?! дали ще е 30 или 50 ?! какви са факторите за да мога да определя моита?

а от какво зависи цената на арендата ?! дали ще е 30 или 50 ?! какви са факторите за да мога да определя моита?
Money don't change you. It changes the people around you.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега според теб от какво зависи цената на наема..,от това колко ампера е акумулатора ли? Естествено ,че зависи от това какъв клас е автомобила/техническо състояние/комфорт и екстри/ и двигателя /бензин/газ/метан/дизел/ ! 

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3