Въпрос към мъжете на ... 30+?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Въпрос към мъжете на ... 30+?

Мнение от ineedmoney » 22 Ное 2011, 2:44

ukelichko написа:Картата за фитнеса ми е 40 кинта.Не е един милион. Ама това е зимата. Лятото парка е безплатен.

:yes: малко повече воля сутрин на ставане 20 лицеви, в парка 2-3 км тичане като за начало и колкото може набирания на лостовете и :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=z_3jnmd2kJ8
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 22 Ное 2011, 11:56

Мноо странно, питането беше за 30+, а юношите под 25 изказаха доста мнения.
Ако мама и тате са те правили кога хич не им се е искало, а като си се раждал господ е бил в обедна почивка, не виждам как кинтите ща направят Пич.
Истината е, че след 30 трябва да се помага на това, което е сътворил шефа, след 40 повече и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Ное 2011, 15:21

ineedmoney написа:
ukelichko написа: набирания на лостовете и :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=z_3jnmd2kJ8

Това като го направиш ела ми се обади :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Ное 2011, 22:35

Ако приемем ,че човек е природно красив с хубаво тяло и бистър ум през целия си живот то остава и да е пълен непукист и егоист ...Няма как ако си на 30-40+ родителите ти или приятелите ти или някой близък да няма някакъв проблем. Здравословен ,личен няма значение.Отделно ,че обществото ни боледува.
Като се огледаш около теб и ако си Човек, тези неща неизбежно ще ти повлияят на емоциите ....т.е нещо няма да ти хареса , с нещо няма да можеш да се пребориш , нещо ще е неизбежно ... Стрес!!! Ти ще го бориш, той ще те бори... :lol:

Конкретен пример -М.Джексън ,Стив Джобс имаха и визия и успешен живот, уж всичко, но "нещо" ги е дърпало и в крайна сметка -Чао!

Според мен спорта помага, но много малко./Цял живот спортувам/
Психиката е водеща!

Имам съсед 150 кг, 48 годишен с много проблеми. 100 000Е кредит , всичко му взеха ,тотален фалит , проблеми със здравето и какво ли не, но по-енергичен, и вярващ в себе си, и успеха си човек, не познавам.
От фабрика с 40-50 работници, сега нещо човърка в гаража сам и пак е весел, и оптимист, и изобщо не е куку.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Ное 2011, 0:30

в този ред на мисли... тези дето сте видяли повече от живота как се справяте със стреса ?
с годините по-лесно ли става или както си я подкарал на "млади" години така си остават нещата?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 23 Ное 2011, 0:51

steeN написа:в този ред на мисли... тези дето сте видяли повече от живота как се справяте със стреса ?
с годините по-лесно ли става или както си я подкарал на "млади" години така си остават нещата?

май с бело
...предполагам
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Ное 2011, 6:59

Хайде сериозно по въпроса на автора на темата. "Как се поддържа кондиция?" Аз съм на 45 и бачкам средно по 60-65 часа седмично, стигам и до 90 в някои седмици. Не пуша (вече 18 години), пия доста ограничени количества водка, червено вино и бира. Висок съм 187 и тежа около 95 кг. През далечната 1986г (Чернобилската авария) бях на 20 и го раздавах войник. После ни казаха, на какво сме били подложени като лъчение и т.н. Факт е, че вече доста съучници и съученички си отидоха от най-различни видове рак (на костната система, матката и т.н.), в момента имам съученик на химиотерапия, чиито вид би уплашил доста от почитателите на филмите на ужасите. При всяко прибиране в БГ си правя пълни изследвания в клиника Вита и благодарение на това тази година ликвидирах малък проблем, който иначе можеше да ми докара главоболия. Що се отнася до "самолета", имам син на 19 1/2 години, имам син на 2 1/2 години и съм обещал на жената и близнаци :mhihi: :mhihi: За дъщеря :roll: не знам в кой ъгъл се бие дузпата ;)
Физически упражнения и т.н. не правя, карам по малко колело и наблягам на ходенето. Не спазвам никакви диети и обичам да се въртя около барбекюто.

Потребител
Аватар
Кара: ...only BMW
Мечтае да кара: ...карам го!
Детайли за колата: ...перфектна!

Мнение от ИВАКА » 27 Ное 2011, 19:32

...на 39 съм!Никаква промяна откъм сила и издръжливост.Не пуша от пет години,пия обикновенно в петък вечер с любимите хора...,и когато има повод разбира се,умерено.Карам велосипед понякога за здраве,а доскоро и мотоциклет за кеф/...крос/180 съм висок и тежа към 85 килограма.А относно самолета...лети си редовно.

п.п. ...дано така се чуствам оставащите години,колкото е решил Господ да са!Успех на всички!!!
...за всяка врата има ключ.

Предишна

Назад към Извън Темата