Каква музика да си купя?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Каква музика да си купя?
Мисля да си купя някакви тонколони за бавареца и се чудя какви да си взема. Отделил съм около 150лв за задни тонколони - за тези пари има JVC, Sony...
Някой може ли да ми препоръча марка или модел, че съм много бос в тази област
Някой може ли да ми препоръча марка или модел, че съм много бос в тази област

В Toyaga има едни елипси Hertz за 109 лв. Щом половината от момчетата там ги имат в колите си значи са най-доброто и според мене трябва точно такива да си вземеш
Понеже незнам какво точно ти е мястото отзад в бавареца, направо можеш да отидеш в Toyaga и да търсиш Андро или Янко - даже и да не си купиш нищо, те ще ти кажат кое е най-доброто и откъде да го вземеш най-тънко
Айде и пиши какво направи

aero написа:чувам че Hertz предлагат сравнително добро качество на прилична цена, btw за подфорума Car audio е темата

smamf написа:Понеже незнам какво точно ти е мястото отзад в бавареца, направо можеш да отидеш в Toyaga и да търсиш Андро или Янко - даже и да не си купиш нищо, те ще ти кажат кое е най-доброто и откъде да го вземеш най-тънко![]()
Te в коя Toyaga работят - тази в Дружба или в Студентски Град (до сервиза на Дунев също има Toyaga)
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=32247
oт това по-добро здраве му кажи...не можеш го сравниш с никви херцове, mtx, pioneer-и и тн......
ПС: Имам и 16см Магнат Ексцентрик коаксиални
oт това по-добро здраве му кажи...не можеш го сравниш с никви херцове, mtx, pioneer-и и тн......

ПС: Имам и 16см Магнат Ексцентрик коаксиални

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
7 мнения
• Страница 1 от 1