Търся вила под наем за Нова Година!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Търся вила под наем за Нова Година!
Здравейте колеги, търся вила под наем за 8-10 човека за 31 декември и 1 януари. За предпочитане са вили на около 150 км от София.Знам, че е малко късно вече, но затова пускам тема, понеже ударих на камък на доста места
Ако темата не е за тук ще помоля модераторите да я преместят.
Благодаря!
Поздрави

Ако темата не е за тук ще помоля модераторите да я преместят.
Благодаря!
Поздрави

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
Re: Търся вила под наем за Нова Година!
Велинград, Цигов чарк, юндола

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
Какво за тези места колега?Звъннах на доста телефони, които намерих в нета, но без резултат.Надеждата ми е ако някой има познат който дава вила под наем и не е заета.
- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
Papy_m написа:Какво за тези места колега?Звъннах на доста телефони, които намерих в нета, но без резултат.Надеждата ми е ако някой има познат който дава вила под наем и не е заета.
Ами просто давам приятни места за отдих на около 150 км от София , какво Вие казахте . Утре ще поразпитам и ще ви дам офертите , за Велинград и Юндола , а до тогава успех

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
ОК колега.Ще съм ти много благодарен! 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Местя я в извън темата... не смятам че тази тема е за търговските раздели...
И ще помоля колегите да не дават директни линкове към хотели и вили в темата... ползвайте л.с. за това
И ще помоля колегите да не дават директни линкове към хотели и вили в темата... ползвайте л.с. за това

7 мнения
• Страница 1 от 1