Тютюн на килограм От къде пазарувате
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- jorfii
- младши ентусиаст
-
- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
Тютюн на килограм От къде пазарувате
Здравейте наскоро се зарибих по саморъчно направените цигари. Купих си електрическа машинка за пълнене на празни цигари (гилзи) от която съм доволен и половин кило тютюн който обаче излезе боклук въпреки че наистина е нарязан на лентички както твърдеше продавача на вкус е лютив и въобще не го усещам като тежест на тютюна пуши в странен цвят половината дим е със синкав цвят като истински тютюн но другата половина е с бял цвят по скоро прилича на пара не на тютюн. Та значи оказва се че най трудното е да намериш добър тютюн на приемлива цена (става въпрос за предлаганите из нета тютюни на килограм а не за тези от магазините с бандерол защото 10лв. за 40 гр. не ми е оферта иначе ясно че там има хубави тютюни) пускам темата за да попитам ако някой евентуално си е поръчвал такъв тютюн и е доволен да сподели от къде го взима и на каква цена. Защото такова лутане на принципа проба-грешка сигурно скоро ще ме откаже от начинанието по принцип съм привърженик на по тежките тютюни. иначе разгледах доста обяви за тютюн и там положението е отчайващо вихри се някаква люта битка за клиенти лично аз останах с впечатлението че след всяка една такава обява е пълно с коментари на конкуренти в бранша както и на приближени на продавача (или различни негови профили)които се надпреварват едните да хулят а другите да хвалят горепредложената стока а горкия потребител демек аз чете удивено и се чуди на кого да вярва. Та за това реших да попитам и вас може някой да има лични впечатления и да ги сподели с нас.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Тютюн на килограм От къде пазарувате
преди години като работих по черноморието англичаните и немците търсеха само един тютюн - голден вирджиния. От което си мисля, че ще е хубав. Тези, които са пушачи и са го пушили могат да си кажат мнението.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
^ Съгласен. Ето това са тютюните. Само си купи първия път малко за да го опиташ. Все пак е въпрос на вкус.

От тогава русото не е на мода.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Руския пазар в Пловдив
1000 гр - 25 лева

1000 гр - 25 лева

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз си купувах тютюн с бандерол -зелен(Голдън Вирджиния), но го развалиха.После минах на жълт и сега съм на "Олд Холборн".Малко по-скъп е от тези в нет-а, но поне има някакъв контрол...Колеги си поръчват редовно от интернет разни евтини боклуци и като запалят мирише на ко.еле, буквално на лайна !?
Е.ах тая икономия, то не стига, че нямаме воля да ги откажем, ами и да ни е все тая какво пушим, зае.и! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- jorfii
- младши ентусиаст
-
Да явно не съм задал правилно въпроса то е ясно за тези от магазина с бандерола че има хубави ама са скъпи аз питах за тези евтините в нета защото по обявите е нещо страшно и няма как да се ориентира човек за да онагледя за какво точно става въпрос ето един аррес с такава обява избрал съм я абсолютно произволно да не ми се разсърди някой
http://obiavi.grad.bg/o-147538-Предлагам_тютюн_на_заводско_качество
обърнете внимание на коментарите след обявата ако работата не беше толкова сериозна поне за мен бих казал че е доста забавно четиво ама на кого да вярвам в края на краищата та въпроса е ако някой има личен опит с подобни тютюни и евентуално е останал доволен да сподели?
http://obiavi.grad.bg/o-147538-Предлагам_тютюн_на_заводско_качество
обърнете внимание на коментарите след обявата ако работата не беше толкова сериозна поне за мен бих казал че е доста забавно четиво ама на кого да вярвам в края на краищата та въпроса е ако някой има личен опит с подобни тютюни и евентуално е останал доволен да сподели?
навремето като си свивах цигари пушех това:

но от години не съм го виждал в България
иначе е превъзходен черен тютюн, доста тежък на вкус и с аромат подобен на френските "Gitanes"
ако го откриеш някъде или ти изпадне в нет-а на добра цена ти го препоръчвам

но от години не съм го виждал в България
иначе е превъзходен черен тютюн, доста тежък на вкус и с аромат подобен на френските "Gitanes"
ако го откриеш някъде или ти изпадне в нет-а на добра цена ти го препоръчвам

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Аз пуша за 24лв. килото, като го взимам от някакво село до Видин, ама не ви го препоръчвам! Сутрин ми слушат кашлицата през два квартала.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
честно казано тия тютюни не ме влечат... и като цяло си е късмет работата.
Бях в турция - там има и от 7.5лв КГ но си е мн зле.
като цяло по добре цигари - скъпо но шанс да изгориш е по малък
а относно обявата ... наистина си е комедия...
Добавен от Зоя на 24.11.2011
Да наистина тютюнът е хубав за пушене и не мирише.От груго места сам получавал ама те много миришат на ужасно но този ми допадна и за напред от тук ще си поръчвам.Краси дадох на съседката и тя много го хареса искам да си поръчам още 2кг.до гр.Пазарджик за Янко Бързев до централния офис на еконта а номера ми го знаеш.Предварително ти благодаря.

Бях в турция - там има и от 7.5лв КГ но си е мн зле.
като цяло по добре цигари - скъпо но шанс да изгориш е по малък
а относно обявата ... наистина си е комедия...
Добавен от Зоя на 24.11.2011
Да наистина тютюнът е хубав за пушене и не мирише.От груго места сам получавал ама те много миришат на ужасно но този ми допадна и за напред от тук ще си поръчвам.Краси дадох на съседката и тя много го хареса искам да си поръчам още 2кг.до гр.Пазарджик за Янко Бързев до централния офис на еконта а номера ми го знаеш.Предварително ти благодаря.

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Ето го и моя любим тютюн, макар че 40гр струват 13.50лв

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- jorfii
- младши ентусиаст
-
Между другото днес очаквам поредната пратка някъде от благоевград като го пробвам ще споделя.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
13 мнения
• Страница 1 от 1