Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...без клипове и снимки!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...ИНФО В 1-вото МНЕНИЕ
Файда от тез картинки няма, ако имаше щяха да заместят метадона в терапияна на наркоманите.
Никой не мое ма връне на селу!
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Абе все се имам за психически стабилен човек... и не е като да не съм виждал гадости, че дори при катастрофа съм вадил човек (за щастие е жив).
И така понеже нямам нет в стаята (модерен московски университет) реших през телефона да слезна и да видя за какво става върпос, че толкова сте възмотени. Та слезнах и написах крокодил наркотиков - Препоръчвам да НЕ се гледа!!!!
Та изгледах 3 минути (от 9) и след това огледах отблизо тоалетната за по интересно...
До преди няколко минути бях човек със здрава психика и стабилен корем... сега ми е лошо и се чувствам леко смахнат.
Сериозно не вярвах че може така да ми подейства.
И така понеже нямам нет в стаята (модерен московски университет) реших през телефона да слезна и да видя за какво става върпос, че толкова сте възмотени. Та слезнах и написах крокодил наркотиков - Препоръчвам да НЕ се гледа!!!!
Та изгледах 3 минути (от 9) и след това огледах отблизо тоалетната за по интересно...
До преди няколко минути бях човек със здрава психика и стабилен корем... сега ми е лошо и се чувствам леко смахнат.
Сериозно не вярвах че може така да ми подейства.
Последна промяна radio_manbg на 02 Дек 2011, 21:48, променена общо 1 път

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Смятам че тази тема би помогнала на много от нас , някой ден да вземат правилното решение и да кажат "а, не аз не искам
"
а според мен клиповете са много ама много полезни , поне на мен ми повлияха доста добре и ще знам занапред докъде ми е границата.
а относно теб колега , радио-мен и аз се почуствах по същия начин ,даже и днес ми е малко откачено ...

а според мен клиповете са много ама много полезни , поне на мен ми повлияха доста добре и ще знам занапред докъде ми е границата.
а относно теб колега , радио-мен и аз се почуствах по същия начин ,даже и днес ми е малко откачено ...

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
No freakin' way
Нямам думи просто...
Разгледах малко снимки относно това чудо.....не знам просто какво да кажа и не успях и не искам да си обясня какво по дяволите ги държи живи тия хора при положение че приличат на първия произведен опел кадет

Нямам думи просто...
Разгледах малко снимки относно това чудо.....не знам просто какво да кажа и не успях и не искам да си обясня какво по дяволите ги държи живи тия хора при положение че приличат на първия произведен опел кадет

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Ми те тези , които са го почнали си заслужават последствията... не вярвам , да не са знаели какво ги чака ! Приятели бъдете далече от тези лайна ! Както каза колегата по-горе секс и хубава храна , от това по-хубаво няма, а аз ще добавя и висок адреналин с любимата марка.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Верно ли ся тряя си лафим и показваме такива работи ?!?
Форума би трябвало да е развлечение, не за излишно емоционално натоварване

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
ogata написа:Верно ли ся тряя си лафим и показваме такива работи ?!?
Ти кажи сега коя от последните актуални теми в "извън темата" отговаря на това твое описание.
Че е гадно няма спор, това не означава че не трябва да се дава гласност и да се коментира!

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Преди година и нещо си спомням, че четох точно за тоя геноцид в руски сайт и че бая ми се повдигаше.
Ясно е, че никой от този форум не употребява това, но идеята в случая е да предпазим и другите.
Лошото в случая е, че се тръгва от малко и почти безобидно нещо като тревата. Бях 4 клас, когато съседското момче (7ми клас) (Гената, мир на праха му) ми показа трева в пакетче скрито в чорапа му. В 10 клас бях когато разбрах, че са го намерили по лице в някаква канавка, свръхдоза.
Макар и не всички да завършват бързо и безславно по този начин, кофти пътеката тръгва от малките неща.
В гимназията, преди някакви си 15 години, съученик беше зависим от хероин, друг друсаше с кокаин (богати родители), други друсаха с амфети, трети и четвърти с тревица. Всичките са живи в момента и мисля, че са надраснали зависимостите си, дори и този с хероина. За съжаление е масово да се друсат. И ако падне и финансовата бариера пред тази зависимост (както е с дезоморфина), нещата ще изглеждат наистина много зловещи.
Аз лично смятам като видя племенниците си (на 10 и 12 години съответно) да им обясня, че по-лошо нещо от наркотиците аз трудно бих могъл да си представя. Нищо, че си имат баща за да ги възпитава и следи.
Ясно е, че никой от този форум не употребява това, но идеята в случая е да предпазим и другите.
Лошото в случая е, че се тръгва от малко и почти безобидно нещо като тревата. Бях 4 клас, когато съседското момче (7ми клас) (Гената, мир на праха му) ми показа трева в пакетче скрито в чорапа му. В 10 клас бях когато разбрах, че са го намерили по лице в някаква канавка, свръхдоза.
Макар и не всички да завършват бързо и безславно по този начин, кофти пътеката тръгва от малките неща.
В гимназията, преди някакви си 15 години, съученик беше зависим от хероин, друг друсаше с кокаин (богати родители), други друсаха с амфети, трети и четвърти с тревица. Всичките са живи в момента и мисля, че са надраснали зависимостите си, дори и този с хероина. За съжаление е масово да се друсат. И ако падне и финансовата бариера пред тази зависимост (както е с дезоморфина), нещата ще изглеждат наистина много зловещи.
Аз лично смятам като видя племенниците си (на 10 и 12 години съответно) да им обясня, че по-лошо нещо от наркотиците аз трудно бих могъл да си представя. Нищо, че си имат баща за да ги възпитава и следи.
Последна промяна Хаос на 02 Дек 2011, 22:37, променена общо 3 пъти
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ogata написа:Верно ли ся тряя си лафим и показваме такива работи ?!?
Живота не е розов, има и лоши неща в него и като бягаме от тях и не говорим открито за проблемите си няма да стане по-хубаво.Наистина е не гадно, ами направо много гнусно, но ето, че аз например не знаех за последствията от дезоморфина. Винаги има какво да се научи. Надявам се измежду нас да няма консуматори не само на този, ами на каквито и да е наркотици.
да, аз не спортувам, пушач съм обаче на фона на това, което видях рака на белия дроб ми се струва направо нищо работа

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Темата се отключва, но БЕЗ да пускате гнусни клипове и/или снимки. Понеже изрично пиша това, ако някой все пак реши да го пренебрегне и да пусне някой клип или снимка, да е наясно, че в следващите часове след поста ще се "сдобие" с 1 месец BAN.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3