Honda vs. BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Животът на двигателите на БМВ

Мнение от nov » 02 Дек 2011, 20:39

devil_vas написа:
Хондата е като Опел, :yes:

Кажи ми, че не го мислиш това сериозно? Имат общо точно колкото магаре и космос.И да прав си за едно липсва тежката стъпка на бмв-то наистина така е, но за другото си мисля, е меко казано несериозно-да сравниш Хонда с Опел :no: :censored: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 02 Дек 2011, 21:15

имал съм и Опел Астра същата година, подобен мотор (чутовния С20ХЕ, изпратен в космоса заедно с песента на Валя Балканска :mhihi: ) и да Хонда Сивик 5-та генерация и Опел Астра Ф имат абсолютно еднакво усещане вътре, всичко им е открито и лесно за "ремонт пред блока". колата е "юзър френдли" както се казва по модерно му! здрава кола с сравнително евтини части лесна за ремонт и подръжка.
защо се учудваш колега, ако знаеш колко е дървено вътре в тази Хонда, няма да ти се вярва :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама здрава кола мамица и, и се засилва доста и точно като Астрата ми... не спира :kuku:
Ест. Хондата е доста по-добре технически измислена от Опела от към окачване и поведение на пътя, но има най-безумната рейка на света - паркинга пред Била ми е тесен за да направя обратен завой :ok:

това мнение е тотален ОФФ в което не се споменават нищо по темата, така че: НЕ сравнявайте БМВ с Хонда, едното е премиум кола, другото е... е, всеки според възможностите си и вкуса си :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 02 Дек 2011, 23:29

devil_vas написа: Хонда Сивик 5-та генерация и Опел Астра Ф имат абсолютно еднакво усещане вътре,
С това въобще не съм съгласен, да ме прощаваш ама в Астрата пластмасата е една идея по-надолу.
... не спира :kuku:
Провери си спирачките тук отново не сме на едно мнение.
Ест. Хондата е доста по-добре технически измислена от Опела от към окачване и поведение на пътя, но има най-безумната рейка на света - паркинга пред Била ми е тесен за да направя обратен завой :ok:
Тук съм напълно съгласен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от devil_vas » 03 Дек 2011, 2:40

не спира бе колега, няма какво да те лъжа! всичко е сменено за да не се изчистя някъде... не спира според вижданията ми за спиране и според засилката на колата, това е положението. може ли да сложиш 262мм диск с малък апарат и да искаш 160 коня кола един тон да спре. ми няма как да стане. а как спираше Е46-цата ми :guitarist:

за останалото е въпрос на вкус :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 03 Дек 2011, 10:28

Да за спирачките наистина нямат нищо общо с на бавареца, но спрямо Опела-добра идея е да си направиш неква профилактика на спирачните апарати.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Дек 2011, 16:57

plradev написа:
Ba4oIlia написа:Аз един TIR Honda го карах 20 000 000 км. без ремонт ,ама само с немска нафта :twisted:

Двадесет милиона километра ?! :conf:
Колега курсове до луната ли си правил ?

20 000 000 / 70 км/ч = 285 714,29 часа / 24 ч/ден = 11 904,76 дни / 365 дни/год. = 32,62 години шофиране НОН СТОП :mhihi:
Тия нули ги нямат за нищо :wtf:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от devil_vas » 04 Дек 2011, 0:15

Vra4anin написа:Като толкова не ти харесва СИвика, защо не го продадеш ами само го плюеш? :dunno: Аз това не мога да разнера - как можеш да имаш автомобил който едва ли не не понасяш, по-добре да го продадеш (а сивик не е трудно продаваема кола, особено ВТи държат непонятно висока цена за човек не хондаджия) и да си вземеш нещо, което те кефи повече.

не, не! нещо не си ме разбрал, не че не ми харесва, просто не е от класа на БМВ-то, което имах преди това. как мога да не харесвам кола, която не ме предава и се предвижва бързо и безпроблемно. просто споменах, че двата автомобила не са в един клас, за да бъдат сравянвани. сравнението е некоректно спрямо Хондата. иначе аз какъв к.р съм ял от БМВ, само аз си знам :mhihi: :mhihi: :mhihi: затова ще си карам Хондата :yes: МИР!

п.с. брех, много хондаджий в БМВ форума :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Re: Honda vs. BMW

Мнение от goguma » 04 Дек 2011, 0:23

Форумът се е напълнил с къртици и разузнавачи от форума на Хо-хо-хонда, които на всичко отгоре се опитват да вербуват наши членове. За щастие сами се издадоха кои са :mhihi:

Ще помоля админите да предприемат съответните мерки за ограничаване на заразата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Дек 2011, 8:55

Абе не са толкоз кьопави хондичките, един колега преди години ме беше возил в Прелюд, купето беше с 2.3 двигател, 160 коня и си вървеше мноооого задоволително :yes: А сивиците с малките двигатели пък са много икономични коли. Здрави машинки!
Никой не мое ма връне на селу!

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Дек 2011, 10:02

zBoost написа:вие хора сте глупави ако си мислите, че хонда не са надеждни мотори Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=Og6KeRki ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=IY2iLHQ2J4c

първият клип ми хареса, наистина може да е на милион километра като видях колко лампи и светят :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Дек 2011, 10:03

две хонди съм имал - само че мотори. Доста добри машини бяха, особено като двигател, конкурентите отстъпваха.

Но мотор бмв не съм имал за сравнение, а кола хонда също, няма и да имам.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 04 Дек 2011, 16:38

goguma написа:Форумът се е напълнил с къртици и разузнавачи от форума на Хо-хо-хонда, които на всичко отгоре се опитват да вербуват наши членове. За щастие сами се издадоха кои са :mhihi:

Ще помоля админите да предприемат съответните мерки за ограничаване на заразата :mhihi:

не ми се чете всичко ако има проблеми може да сигнализирате
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата