ел. самобръсначка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 26 Авг 2009, 23:49

И от мене един минус за електрическите.Най добре си е ножчето.Колега по добре си избери друг подарък че да не ти стои в шкафчето после :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Авг 2009, 10:01

Venko написа:Да споделя и аз опит :).

Майка ми дотътри един от лачените Филипс с неземните дискове и алабала. Еми скъсах си нервите с това нещо. Човек не може да каже, че не бръсне, но не може и да каже, че бръсне.

Бръсна се 2 пъти в седмицата със самобръсначка (жилетка) - определено не става ако е само 2 пъти в седмицата с машинка. Съгласен съм с колегите, че машинката е за всекидневно бръснене, но за мързелите - драпай с жилетката и толко :).

Ако държи жена ти на някакъв мъжки хигиеничен уред - земи един тример. :)

sineok_pi4_ , сори, че в темата на колегата, но какво аджеба правят теа вибрации на таа жилетка?

Вибрациите са за да може да повдигнат косъма за да може по-лесно ножчетата да го подхванат .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 27 Авг 2009, 12:57

Виж приятел,не си заслужава въобще.Аз имам Филипс който струва 400 лева и файда никаква,едва ли тия от 100 лева ще са добри.Моят съвет е че не си заслужава !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Авг 2009, 13:44

Ако не целиш да се обръснеш съвсем гладко, което няма как да стане без ножче идеална работа върши филипс бод груум. Може да се ползва и под душа, по принцип е машинка за махане на космите по тялото за мъже, но и бръсне съвсем прилично. Аз я ползвам 2 години някъде и съм мноо доволен, влизаш по душа и караш наред :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 27 Авг 2009, 17:28

благодаря за съветите....спестихте 100 лв. на жената, които ще отидат за друг подарък :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Авг 2009, 14:17

купи си 4 пакетчета с ножчета и мах 4 на жилет и ей ти 100 лв :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не се занимавай с тези ел лайнарий, с жилетката свалям от врата до горлото всичко наред и няма пъпчици и драскане :)
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Re: ел. самобръсначка

Мнение от CONAN » 04 Дек 2011, 19:38

Да съживя старата тема ,през тия 2 години излезе ли нещо което да си заслужава парите?
Гледам доста лачени електрически самобръсначки има но колко вършат работа?
Давайте предложения ,че нещо яко ме помързява да се бръсна и гледам да се улесня с една електричка :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата