Детските мечти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Re: Детските мечти...

Мнение от The7omahawk » 06 Дек 2011, 8:25

Хах... Мечти ли казахте?

От малко преди първи клас съм отговарял на въпроса "какъв искаш да станеш като порастнеш" с простото "президент". Е, уча право и ме делят още 19 години от минималната възраст за един президент, още повече, че на терия мога да съм седмият президент - което ми е любимото число... Та, колеги, някой ден ще разчитам и на вас :-D

По повод колите - откакто съм проговорил, винаги съм казвал , че ще си купя бмв за пет лева . Е, сумата едва ли ще е такава, но.... Поне 18 години го чакам това бмв, трябва да стане - ама искам да е специално.

И сбъднатата мечта - кабрио. Винаги съм обожавал кабриолетите, и когато се сдобих с пежото.... Е, няма такъв кеф. Каквото и да не е наред, всякакви грижи - качвам се, свалям покрива.... И съм най-щастивия на света.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Дек 2011, 11:31

да бъда предприемач и благодарение на майка ми на 19 създадох 1-та си фирма за внос :D
ако съм жив и здрав мисля да сбъдна мечтата си да стана много заможен, но не за да си купя ферари или прочие, а просто така за кеф :mrgreen:
и тази, която няма да сбъдна е да съм толкова заможен, че да имам фирма свързана с туризма, добива или експлорацията в космоса, задава се повторна ера на христофор колумб и човечеството го чакат невероятни октрития, най-заможните вече са се ориентирали. дори един предприемач в момента търси финансиране за да направят безпилотен кораб, който да каце на астероид с платинена жила на стойност 500млрд :mrgreen: имам мерак и на меган фокс, ама и тва няма да ме огрее :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Дек 2011, 11:41

Досега всички сбъднах.. и следващите ще сбъдна :smoke:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Потребител
Аватар

Мнение от AnDoRa » 06 Дек 2011, 12:21

Като малка, мечтаех да стана принцеса на приказните фей и да правя чудеса,а като по-голяма дизайнер и модел.

Сега ме глезят като принцеса и съм на път да стана фотограф да заснемам чудесата на света.

Доволна от живота си себе си, като човек и прител!!! :D 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Дек 2011, 12:25

Ronka написа:Досега всички сбъднах.. и следващите ще сбъдна :smoke:

Без една може би :winky: :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Дек 2011, 12:31

flame написа:

Значи не е толкова важна :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Дек 2011, 12:34

Ronka написа:
flame написа:

Значи не е толкова важна :winky:

Може би - пък може и никога да не разбереш :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Дек 2011, 0:32

Като малък имах мач бокс е 30 много ме кефеха, после забелязах на морето по кънпингите германициъе идваха с такива едни нови едни лъскави даже още помня пред една палатка две как седяха паркирани, е замалко да имам е 30 номинах първо през е 36 :)))
В средата на 90те започнаха да дават мотокрос, в същото време сузуки правиха прпмоция, ако събереш всичките модели мотори на сузики постнати в Труд или 24 часа не помня и ги изпратиш печелиш мотор сузуки. Събрах ги но все пред мен седеше вестника с картинките и все гледах кросовите мотори, а в това време преправях блакан 50 в ендуро :) е 15г след този момент се сдобих с кросов мотор :)))
Следвай мечтите си !!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 07 Дек 2011, 2:15

Охо, имах доста мечти като малък. Мечтаех да стана пожарникар, после стоматолог и най-накрая тираджия (то и сега е така за последното де :mhihi: ). Мечтаех да имам от онези коли на Burago, мащаб 1:18 бяха май, ама майка ми все ми купуваше от онези малките китайски трошки, дето приличат на всичко друго, но не и на марката, за която се водят. Мечтаех, също ,да имам "бегач" и когато ми купиха първия, въобще не го харесах - беше с едни грозни лъскави калници, фар и стоп с динамо и 12 светлоотразителя по спиците :mhihi: . Още на другия ден го тунинговах и премахнах всичките ненужни неща и вечерта пак ги слагах + шамари :mhihi: . Има и още много...
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата