Добър аудио магазин в София?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Добър аудио магазин в София?
То ако говорим за здравина имам един Пайнер дето няма да го заменя за НИЩО... произведен е между 70 и 80-десетте години... 4x110W РЕАЛНИ... връзвал съм му какво ли не... без значение от съпротивлението,дали е 4 или 8 ома... дори на 2 пъти без мое присъствие е свирил и същевременно е имало късо съединение в едната тонколона (+ и - са се допирали постоянно) и не е изгорял... когато отидох беше подмирисъл,но нямаше никакви проблеми...
та с две думи ако трябва да си говорим за истинско стерео без компромиси.... говорим за 80-90-десетте години... всичко за мен по ново е просто нова "мода" и тенденция,скапващо се за 2-3-4 години и т.н.
та с две думи ако трябва да си говорим за истинско стерео без компромиси.... говорим за 80-90-десетте години... всичко за мен по ново е просто нова "мода" и тенденция,скапващо се за 2-3-4 години и т.н.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
E както всичко останало. VAG групата чисто нови ги дават само с 2г. гаранция сметни колко са "здрави" 

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Колега във ЦУМ има Сони от там съм си купил телевизори,цифрови апарати,системи за домашно кино,усилвател с 5 колони и буфер за компа и още куп глупости.Много съм доволен от всичко до сега цените са народни така да се каже.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
На 400-500+лв. кое му е народното не знам, ама карай
Аз си реших "проблема" с едно 2+1 на Филипс

Аз си реших "проблема" с едно 2+1 на Филипс

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3