Кой раздава стикерите сега?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Както колегата каза събора чука на вратата .Днес колегата veso VTK поръча да ни направят стикери от големите за задното стъкло.Ще останат няколко бройки така ,че който иска ще му дадем на цената на която са му излезли .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Гост
-
AGT написа:Както колегата каза събора чука на вратата .Днес колегата veso VTK поръча да ни направят стикери от големите за задното стъкло.Ще останат няколко бройки така ,че който иска ще му дадем на цената на която са му излезли .
е са че ти се скарат шефовете

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
bam-bam написа:AGT написа:Както колегата каза събора чука на вратата .Днес колегата veso VTK поръча да ни направят стикери от големите за задното стъкло.Ще останат няколко бройки така ,че който иска ще му дадем на цената на която са му излезли .
е са че ти се скарат шефовете.... и аз отдавна точа лиги да зема малко бизнес да развия ама ... има запазени марки клубни права ала бала .. абе ше се скофти яко положението
И аз така знам!!! Част от парите за стикерите отват за клуба, така че

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ами съгласен съм ама като няма от къде да си го купи човек тогава какво правим а ???? Едва ли някой иска да печели пари от това камо ли пък аз.Познават ме доста хора от форума и ако някой има нещо против ,че сме стигнали до самонаправа на стикери и то с рекламна цел да си каже.На мен просто ми писна да търся един стикер направо си е смешно.Ако е въпроса за 1 лев дето влиза в клубната каса от стикери ще го изпратя на който трябва.
Съвет от КАТ !
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
имам една молба към всички желаещи да си закупят стикери.моля проявете още малко търпение. понеже днес на еко-то раздадох последните стикери ви моля да изчакате още малко до пускането на новата партида.предварително благодаря за разбирането.
---Стикерите който съм пуснал са общо 9 на брой.Защото толкова излизат на един лист формат А3.С AGT усилено ги търсим от доста време за да си купим.Но положителен отговор не дойде от никъде.А що се отнася до парите за клубната каса,няма проблем.Ще си платим.На мен дефакто ми трябват 2 стикера.За мен и AGT.Останалите мога да ги дам на Miler и той да прецени какво да прави с тях.Виждам че той се занимава с тези неща.Не съм тръгнал да правя търговия и да печеля от това. 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3