Кой раздава стикерите сега?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Май 2006, 21:14

Както колегата каза събора чука на вратата .Днес колегата veso VTK поръча да ни направят стикери от големите за задното стъкло.Ще останат няколко бройки така ,че който иска ще му дадем на цената на която са му излезли .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Май 2006, 2:48

AGT написа:Както колегата каза събора чука на вратата .Днес колегата veso VTK поръча да ни направят стикери от големите за задното стъкло.Ще останат няколко бройки така ,че който иска ще му дадем на цената на която са му излезли .

е са че ти се скарат шефовете :mhihi: .... и аз отдавна точа лиги да зема малко бизнес да развия ама ... има запазени марки клубни права ала бала .. абе ше се скофти яко положението :lol:

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 04 Май 2006, 2:57

bam-bam написа:
AGT написа:Както колегата каза събора чука на вратата .Днес колегата veso VTK поръча да ни направят стикери от големите за задното стъкло.Ще останат няколко бройки така ,че който иска ще му дадем на цената на която са му излезли .

е са че ти се скарат шефовете :mhihi: .... и аз отдавна точа лиги да зема малко бизнес да развия ама ... има запазени марки клубни права ала бала .. абе ше се скофти яко положението :lol:

И аз така знам!!! Част от парите за стикерите отват за клуба, така че :dunno:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 04 Май 2006, 19:10

Ами съгласен съм ама като няма от къде да си го купи човек тогава какво правим а ???? Едва ли някой иска да печели пари от това камо ли пък аз.Познават ме доста хора от форума и ако някой има нещо против ,че сме стигнали до самонаправа на стикери и то с рекламна цел да си каже.На мен просто ми писна да търся един стикер направо си е смешно.Ако е въпроса за 1 лев дето влиза в клубната каса от стикери ще го изпратя на който трябва.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 05 Май 2006, 2:31

имам една молба към всички желаещи да си закупят стикери.моля проявете още малко търпение. понеже днес на еко-то раздадох последните стикери ви моля да изчакате още малко до пускането на новата партида.предварително благодаря за разбирането.
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 05 Май 2006, 7:27

---Стикерите който съм пуснал са общо 9 на брой.Защото толкова излизат на един лист формат А3.С AGT усилено ги търсим от доста време за да си купим.Но положителен отговор не дойде от никъде.А що се отнася до парите за клубната каса,няма проблем.Ще си платим.На мен дефакто ми трябват 2 стикера.За мен и AGT.Останалите мога да ги дам на Miler и той да прецени какво да прави с тях.Виждам че той се занимава с тези неща.Не съм тръгнал да правя търговия и да печеля от това. :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 05 Май 2006, 19:31

---Не се притеснявайте.Няма да има стикери.Направиха ми ги сиви. :mhihi: И естествено им ги отказах.А съм ги поръчал бели.Тълни серсеми.Дано някой на събора да донесе и да си купим. ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Май 2006, 3:03

я носим у мене 7-8 .. ако некои утре ме намери мое да му ги лепнем .. пари не сакам .. само малко пойче любов и обич да има и да се уважаваме :lol: ... да знаех че са толко проблем да напраех 20-30 ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Май 2006, 4:06

Аз гоюи раздавам и афтограф от лили иванова мога да ти дам
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата