Много яка щора за задното стъкло!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
SuPeR_FLY написа:ами аз предлагам черен сенник и със ситни бели букви в левия или десния долен ъгъл да пише "БМВ Клуб България"
Бате черното дет най-много се напича не е най удачния вариант най-добре с бял фон да е с някакъв стилен надпис "БМВ Клуб България" и да има сайта на форума или нещо подобно...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
BMW-X5 написа:SuPeR_FLY написа:ами аз предлагам черен сенник и със ситни бели букви в левия или десния долен ъгъл да пише "БМВ Клуб България"
Бате черното дет най-много се напича не е най удачния вариант най-добре с бял фон да е с някакъв стилен надпис "БМВ Клуб България" и да има сайта на форума или нещо подобно...
и аз сам за идеята на SuPeR_FLY щото черното върви на всичко пък и др.джамлеци са черни и не се вързва малко бялото
ако някои може да ги изработи броите ме и мен
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
BMW-X5 написа:SuPeR_FLY написа:ами аз предлагам черен сенник и със ситни бели букви в левия или десния долен ъгъл да пише "БМВ Клуб България"
еми как ти се струва на черна или синя кола примерно да сложиш бял сенник

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
toper78 написа:Братлета, дайте да не спорим сега върху дизайна! Чакам конструктивни предложения за материала и начина на изработка.
За тези сгъваемите ли говорим? Дето са като хармоника...
ами аз поне говоря за сенник от фолио на предния прозорец отвън

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2