Много яка щора за задното стъкло!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 04 Май 2006, 9:48

SuPeR_FLY написа:ами аз предлагам черен сенник и със ситни бели букви в левия или десния долен ъгъл да пише "БМВ Клуб България" ;)

Бате черното дет най-много се напича не е най удачния вариант най-добре с бял фон да е с някакъв стилен надпис "БМВ Клуб България" и да има сайта на форума или нещо подобно...

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 04 Май 2006, 12:13

BMW-X5 написа:
SuPeR_FLY написа:ами аз предлагам черен сенник и със ситни бели букви в левия или десния долен ъгъл да пише "БМВ Клуб България" ;)

Бате черното дет най-много се напича не е най удачния вариант най-добре с бял фон да е с някакъв стилен надпис "БМВ Клуб България" и да има сайта на форума или нещо подобно...

и аз сам за идеята на SuPeR_FLY щото черното върви на всичко пък и др.джамлеци са черни и не се вързва малко бялото
ако някои може да ги изработи броите ме и мен
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2006, 15:11

BMW-X5 написа:

еми как ти се струва на черна или синя кола примерно да сложиш бял сенник :confused: черното си е най-удачно :winky: пък кво като се напича да няма да седиш отгоре му :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 04 Май 2006, 15:24

Братлета, дайте да не спорим сега върху дизайна! Чакам конструктивни предложения за материала и начина на изработка.
За тези сгъваемите ли говорим? Дето са като хармоника...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2006, 19:01

toper78 написа:Братлета, дайте да не спорим сега върху дизайна! Чакам конструктивни предложения за материала и начина на изработка.
За тези сгъваемите ли говорим? Дето са като хармоника...

ами аз поне говоря за сенник от фолио на предния прозорец отвън 8)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Май 2006, 21:13

Какво стана с ентусиазма за сенниците :)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата