Дразнещи проблеми..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Дразнещи проблеми..

Мнение от Slavi_m » 10 Май 2006, 14:09

Относно скайп имам нужда от помощ,защото досега от известно време(даже не малко) спря да ми работи микрофона :evil:
Къде ли не търсих проблема,но все още решение няма :confused:
Ще се опитам да опиша всичко подробно,та някой който знае най-после да помогне,защото излизам извън нерви :evil:

Изгоря ми видео картата и я смених с нова,след което микрофона спря да работи,а именно-аз чувам (през колонките на компютъра) обаче отсрещния човек не ме чува мен! Рових се в controls на volume control и по-специално в advanced,където има 2 отметки..Какви ли не комбинации правих с тях-няма резултат-все същото! Аз чувам,другия не! След това пробвах с voice recorder дали записва глас и какво се оказва-записва :shock: Записва ми гласа,после се слушам,обаче отсрещния човек на скайп ПАК не чува нищо :evil:
Пробвах и с теста на скайп-echo123,където автоматичния глас на жена ти казва да се запишеш след сигнала и ако после се чуеш-всички настройки са точни!Ако не успееш,тоест има проблем някъде<Първият път в интерес на истината не успях,защото точно тогава разбутвах в advance-a,но от втория път успях...И какво се оказва,че всичко уж е точно :!: ...после пак опитвах за разговор и пак не става и не става....и не става,никой не чува отсреща :evil: Ако още веднъж се занимая с това и не стане! ще летят парчета от щайгата :evil:
Някакви идеи? :help:

И сега малко 'по темата'.Проблем с колата...При потегляне и подаване на газ..или пък отпускане-не е едно и също,общо взето когато колата ускорява или намалява се чува един звук...някак си...... :roll: как да го опиша..все едно нещо се премества напред назад.Като бутилка забравена в празен багажник!Трудно е за обяснение,трябва да се усети.И звука не е еднакъв винаги-цък...чък.. като го чух и ей така - :shock: :shock: Като че ли идва отдолу на колата,под пода,не мога да определя от къде точно.Никога досега не съм срещал подобно нещо,а е на 10 хил. км :evil:
:confused: :help:

Назад към Извън Темата