Избор на телефон
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Re: Избор на телефон
Ако ще сравняваме симбиан срещу андроид то андроида е 100000 пъти по-добре...То не може да пуснат Ц7 Ц6-01 Н8 Е7 със симбиан 3,и като видяха че оцапаха положението да им пуснат официален ъпдейт за симбиан Анна....Забрави го това,за тоя ценови клас в който гледаш най-добре си земи едно Галакси и да ти е мирна главата...Ако имаш повече пара си вземаш Галакси 2 и си капитан,тоя телефон аз лично го пробвах на бенчмарк куадрант стандарт дава 3300 точки за сравнение ЛГ Оптимус 2х П990 дето също е с 2 ядрен процесор дава 2300-400..."Хаш Те Це" не са лоши телефончета тоя сенсейшън ми направи добро впечетление,дизайър ХД е малко големичък.Но ако ще взимаш телефон в момента то да е самсунг или ХТЦ просто и 2та производителя нарпавиха много сполучливи модели.
П.С:Иначе аз съм върл фен на андроид...ама след клипчето за Ябълка номер 5 и тоя холограмен дисплей и клавиатура...почвам сериозно да се замислям дали да не сменя моя Motorola Milestone за нещо такова...
П.С:Иначе аз съм върл фен на андроид...ама след клипчето за Ябълка номер 5 и тоя холограмен дисплей и клавиатура...почвам сериозно да се замислям дали да не сменя моя Motorola Milestone за нещо такова...

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Някакви проблеми, дефекти, които се срещат най-често при desire HD? Мнение също по този въпрос и за Sensation?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Dell-a не е лош, ако не те притеснява че си доооста гОлем. Даже ми хареса, скоро имах възможност да поразцъкам такъв.
Нокия с тъчскрийн не бих си купил.
Ако ти влиза в бюджета взимай галакси 2 , няма такъв телефон да знаеш...
Нокия с тъчскрийн не бих си купил.
Ако ти влиза в бюджета взимай галакси 2 , няма такъв телефон да знаеш...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kriso85 написа:...Ако ти влиза в бюджета взимай галакси 2 , няма такъв телефон да знаеш...
Лично мнение, но след няколко дни разцъкване на Галакси 2 съм съгласен- няма такъв телефон... Няма друг тел. дето да струва 900+лв. и да ти седи в ръката като китайче с 5 сим карти, телевизия и т.н. за 150лв. Шъ мъ 'звиняват, ама тоя телефон може да е перфектен откъм техн. данни, но корпуса му е недомислен- едно ХТЦ Сензация е със същите параметри, струва колкото СГС2, но и се усеща като тел. за толкова пари, а не като нещо евтино...
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Айде да се включа и аз. Един колега по-горе е обяснил за гасненето/умирането на симбиана. Това да ви каже не е баш така. Получава се доста често защото телефоните който в 80% от случайте копуваме са прандирани към някой оператор. Нашите момчета ги копуват, отключат ги и не си правят труда да преинсталират фърмуъра. А трябва. Бързо продават и после хората си патят. Имам познат които има магазин за телефони и той си признава че го прави като бърза. Не му се бави и занимава. Няма борба с това нещо. Но с новите Ана и Беле ъпдеити е много по-добре. Аз съм на мнение къв то и телефон да си купите, прочетете и си го форматирайте и почнете на чисто. Не се знае кой кога е бързал да ви вземе паричките.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Малко да съживя темата,някой ако може да ми даде мнение за Sony Ericsson Xperia X10 ? 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
DELL-a го разцъках доста . Не е лоша машинката . Мои приятел е официален представител на марката за Бг и съм един от първите в страната който си поигра с това чудо . Добре се държи , батерията е слаба - особено ако си и играеш
.
Проблем е ,че прилича на стек - то като пържола мама му стара ...имах възможност на едрова/450 лв./ да го взема ама това е повече таблет отколкото телефон.
Отделно
падне ли се преебава екрана и струва 100-тина долара
А френда ми каза ,че това им е мног слаб елемент !
Съвет - колкото е да е добър просто го вземи в ръка и ще видиш ,че не е телефон а си е всъшност таблет с който може и да се провеждат разговори
Истината в момента е една - самсунг

Проблем е ,че прилича на стек - то като пържола мама му стара ...имах възможност на едрова/450 лв./ да го взема ама това е повече таблет отколкото телефон.
Отделно

А френда ми каза ,че това им е мног слаб елемент !
Съвет - колкото е да е добър просто го вземи в ръка и ще видиш ,че не е телефон а си е всъшност таблет с който може и да се провеждат разговори

Истината в момента е една - самсунг

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
///Ivan написа:Малко да съживя темата,някой ако може да ми даде мнение за Sony Ericsson Xperia X10 ?
По добре се орентирай към xperia neo

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Истината е в Сенсейшъна... Самсунг съм ги отписал като марка отдавна, след като си взех телевизор, фотоапарат, ДВД (подариха го с телевизора) и хладилник... Самсунг галаксито е като детска играчка пред ХТЦто... Първо е по-слаб като процесор, второ е с обикновен Андроид (не с Сенс 3.0) и трето ХТЦто е по-добър от към камера... Аз лично доста гледах преди да си купя такава джиджавка и си взех ХТЦто... Много съм доволен супер телефон... Втори телефон ми е Нокиа Е71 (служебен вече) и след като му изключих мейлите и другите интернет работи разбрах, че този телефон можел да държи 3-4дена с доста разговори... Но новите Симбиант телефони са тъпотия не бих си взел никога, а и Симбиант-а е на доизживяване... От догодина Нокиа минават на Виндоус 7 и тогава нещата може малко да се подобрят....
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
Здравейте колеги весели празници първо
Мисля след нова година да се си зема нов телефон ! въпроса ми е дали Нокиа Н8 си заслужава
ще бъда благодарен
ако ми помогнете

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
нокиа е71
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2