Как се пътува до Ingolstadt
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Как се пътува до Ingolstadt
Моля някой с опит по въпроса да ме светне за удобен и "икономически ефективен" начин да стигна до Ingolstadt или ако няма как до там - до Munchen.
DISCLAIMER: Нека това че съм тръгнал за Ingolstadt по-никакъв начин не се свързва с марката "AUDI"
DISCLAIMER: Нека това че съм тръгнал за Ingolstadt по-никакъв начин не се свързва с марката "AUDI"

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Кажи на колко години си да ти кажа колко ще ти струва билета до Мюнхен. ориентировъчно към 120 лева,
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Re: Как се пътува до Ingolstadt
stenly написа:Моля някой с опит по въпроса да ме светне за удобен и "икономически ефективен" начин да стигна до Ingolstadt или ако няма как до там - до Munchen.
Както си поставил вълроса изглежда, че не очакваш да получиш отговори май

GIORCETO написа:Кажи на колко години си да ти кажа колко ще ти струва билета до Мюнхен. ориентировъчно към 120 лева
Дърт съм - на 29 (а скоро и на повече)
Колко е продължителността на пътуването?
Diablo написа:Както си поставил въпроса изглежда, че не очакваш да получиш отговори май
Що? Всъшност очаквам и не ми е много ясно къде съм сбъркал при поставянето на въпроса. Да нямаш предвид заигравката с AUDI накрая? Шегичка - нали там им е 'централата'.
Diablo написа:Никаква заигравка с Ауди. Нито на Ауди съм маняк, нито на БМВ.
Ми и аз не мисля, че съм маниак на нито едното от двете -
Само съм привърженик на едното.
А иначе по въпроса - интересувам се как да стигна от София до Инголщад на някаква по-ниска цена (примерно с автобус). Колко часа е пътя и други специфики. Като гледам че Инголщад е сравнително малък град, допускам че сигурно няма да има директна линия до там, ами ще трябва примерно до Мюнхен и после 100 км с друг транспорт.
6 мнения
• Страница 1 от 1