Прекратяване договор с ГЛОБУЛ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Прекратяване договор с ГЛОБУЛ???

Мнение от ms » 09 Яну 2012, 22:29

Давай го по-спокойно... Силно вероятно е някъде да е описан твоя вариант (от висока към ниска такса) и изрично да пише, че не е разрешено... Щом в ОУ не го пише мини през първият магазин и им кажи да ти разпечатат договора дето си подписал- имат го в системата и могат да го изкарат... Желателно е да подходиш културно и любезно, без скандали- бедна ти е фантазията какво се постига при операторите с добра дума ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Прекратяване договор с ГЛОБУЛ???

Мнение от acer » 10 Яну 2012, 19:57

аз съм спокоен и не съм викал! просто всичко си има граници! без да съм гледал договора си измилих й викам на операторката- "никъде не пише в договора че трябва да си платя месечните неустойки за да мина на по-ниска месечна такса, така както вие казвате", тя " ми то го пише в общитете условия", тях вече съм чел "и там не пише нищо подобно.." тя пак вече разгевено "трябва да си платите първо неустойките" хахахах.. говорих с един адвокат и вика че лъжат много и в случая, ако наистина са ма излъгали ще си търся правата до дупка.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Предишна

Назад към Извън Темата