Проблем с кат
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с кат

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Днес ще ходя при шефа на кат,ще видим какво ще стане.
За уточнение ;
1.Пътя преди светофара беше три ленти\от моста над Марица по Руски-на кръстовището за Санкт Петербург хотела\.
2.Полицаите бяха в дясната лента а аз в средната \да не говорим че преди светофара маркировката е непрекъсната и нямат право да я преминават\.
3.Не съм направил въпросния ляв завой от средна лента.А акта ми го написаха като ме спряха чак на Карловско шосе на обръщалото на Мототехника.
За уточнение ;
1.Пътя преди светофара беше три ленти\от моста над Марица по Руски-на кръстовището за Санкт Петербург хотела\.
2.Полицаите бяха в дясната лента а аз в средната \да не говорим че преди светофара маркировката е непрекъсната и нямат право да я преминават\.
3.Не съм направил въпросния ляв завой от средна лента.А акта ми го написаха като ме спряха чак на Карловско шосе на обръщалото на Мототехника.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
jordanov написа::OT: В Пловдив малко трябва да ви стегнат и да вземете да карате по правилата. Пълна анархия е движението в тоя град. От няколко месеца идвам по 2-3 пъти в Пловдив за по няколко дни по работа и се кефя на дисциплинираните шофьори в София. А коронния ви номер, който се прави наистина масово е от средна лента да се завива наляво или надясно. Доколкото разбрах точно за това ти е акта. Камери естествено никъде ... мен тук ме е страх да не настъпя стоп линията на светофара по невнимание. Иначе ме кефи града, има страшни жени.
викаш много сме зле,чудя що ли аз като дойда в софия и всеки фучи покрай мен като откачен???15илди коли за ляв завой и докато не текне мента от зелената светлина не тръгват???

Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Не съм направил въпросния ляв завой от средна лента
Колега, след като си бил в средната лента, значи си продължил направо?
Спокойно можеш да обясниш в съда, че си си карал по правилата, но те са те засекли и са търсили за какво да ти напишат акт.
Ако това ги провокира да обясняват защо са те засекли - още по-добре.
От обясненията ти обаче не става ясно дали изобщо си завил наляво, или си завил, но не от средната лента.
Понеже ако се опиташ да работиш съда ще те усетят и не само ще ти потвърдят акта, а и глоба може да отнесеш допълнителна.
Би ли могъл да сканираш акта да видим дали наистина не е с невярно съдържание?
Touring & windsurf club
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
golov_bg написа:15илди коли за ляв завой и докато не текне мента от зелената светлина не тръгват???
И ти кво си викаш, няма да съм най - бунак да ги чакам тия.. я да позаобиколя опашката...
ма докато няма камери да те накажат с 50ката така ще е.. или докато не се замислиш, че има опашки точно заради такива псевдо тарикати, като теб

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси

KEVIN-30 написа:Няма в БЪЛГАРИСКИЯ КНИЖОВЕН и ЛИТЕРАТУРЕН ЕЗИК изречение с повече от 1 запетайки.
я пак?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Convertible написа:golov_bg написа:15илди коли за ляв завой и докато не текне мента от зелената светлина не тръгват???
И ти кво си викаш, няма да съм най - бунак да ги чакам тия.. я да позаобиколя опашката...
ма докато няма камери да те накажат с 50ката така ще е.. или докато не се замислиш, че има опашки точно заради такива псевдо тарикати, като тебдано ма надали
мне,спрях да минавам през големото ГРАД точно поради тази причина защото има много "шофьори" и всички са карачи не са като нас
П.П.:Когато радиусът на завиване на пътното превозно средство е по-голям от радиуса на завоя, завиването може да започне и от друга част на платното за движение, но водачът на завиващото превозно средство е длъжен да пропусне пътните превозни средства, преминаващи от дясната му страна.
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Без свидетел в съда всичко е свободни съчинения и няма грам тежест!
Първо се търси свидетел, после адвокат и чак тогава се ходи в съда.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
KEVIN-30 написа:...
P.S. Провери и правописа на АКТА: Няма в БЪЛГАРИСКИЯ КНИЖОВЕН и ЛИТЕРАТУРЕН ЕЗИК изречение с повече от 1 запетайки.При мен бяха ги нашарили 5 запетайки в 1 изречение....
ОФФТОПИК:
Пич, вземи си смени дилъра, а...

Иначе, успех с обжалването.
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Всъщност малуважна правописна грешка като тази не е основание за отпадане на НП, стига да се запазва смисалат на изречението. Още по-малко пък запетайки, каквито може да има и хиляда в едно изречение.
А и НП обикновено се изготвя по бланка без правописни грешки, да не мислите, че някой си играе да пише общата постановка за всяко отделно НП?
А и НП обикновено се изготвя по бланка без правописни грешки, да не мислите, че някой си играе да пише общата постановка за всяко отделно НП?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2