Ъхх...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Ъхх...
липхера в нас бая шуми.. 700 кинта беше.. по скъпичък от аналозите...
иначе горение рулс.. според мен поне
иначе горение рулс.. според мен поне

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Хладилник - Либхер - наистина са много добри.За последните 10 години съм купил две печки, една вградена фурна, един плот и две перални Горение и никакви ядове.За парите си са перфектни и не сменям марката.Бягаи далече от Беко!

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
RSxRacer написа:аз в нас всичко съм взел на горение и вече 8 години всичко работи без отказване...
Ние наскоро купувахме фурна за вграждане и се бяхме спряли но Горение, но там този консултат каза че горение са били добри преди години и ни препоръча електолукс, също така каза че Електолукс и АЕГ са на една фирма и нямат никаква разлика

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Витанов написа:An4oOo написа:Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджаТо е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева
Харчи ток ама файда никва
Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.
И друг колега каза с два мотора, значи с два ще търся. Котлоните ще са на ток, тия новите сега дето са като панел.. газифицирано е жилището, но не искам да се готви на газ.
Благодаря за съветите колеги
В случай, че си промениш мнението НИКОГА не купувай плотове за вграждане FAGOR.
Много качествена и скъпа марка са, но не съответстват(масово) по наредба 5 и 6 за газифициране и безопасност и просто от техническия надзор няма да се съгласят да го пуснат в експлоатация. Колко хора са се вътрили с тия плотове-отиваме гледаме всичко ок, ма няма сензор за пламъка(като изгасне пламъка да спре притока на газ) и така и не ги пуснаха фагор-а, а мисля че още са на пазара

Не искам да ставам банален, но ако някой знае нещо за качеството на БОШ ще се радвам да сподели. Днес бях в магазин само за марката и много ми харесаха уредите( всички) малко по-скъпи са, а и ми направиха добра отстъпка ако купя всичко на БОШ. Не знам кво да правя, мислех че ще е лесно да се купят тия техники, но се оказа, че не е така, а и доста почетох за някой марки и направо съм изненадан какви работи се случват на 2/3 годишни уреди
ценово БОШ мога да си позволя, а Миеле не за съжеление. За испанските фирми ме разубедиха на две места да не ги вземам. Голяма дилема

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
За съжаление нямам дори познати с Бош, но все пак да не забравяме, че Робър Бош е измислил една голяма част от съвременните електроники 
Може да ги пробваш, така след време, ще има мнение и за тях

Може да ги пробваш, така след време, ще има мнение и за тях

- momicheto
- Принцеса
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: кипра бамбина...
вземай каквото ти хареса,нали имат гаранция
а за либхер съм съгласна,че е добър
а за либхер съм съгласна,че е добър