ако можехте да разберете истината за едно нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Re: ако можехте да разберете истината за едно нещо...

Мнение от DanielzZz » 11 Яну 2012, 22:03

Gemar написа:Изобретенията на Никола Тесла. Как той ги е създавал едно след друго, а ние 100 години след това не можем да създадем читава реплика на нито едно от тях?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Яну 2012, 22:04

Дайте малко повече инфо за тези изобретения че ме заинтригувахте :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Демократ » 11 Яну 2012, 22:22

Искам да разбера колко десетки хиляди невинни са избили комунистите-преди 1944г по време на терористичната им дейност и след 9.09? колко милиарди заграбиха след 89г и кога ще бъдат съдени? Някой може ли да каже???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Яну 2012, 22:30

Kroki написа:Дайте малко повече инфо за тези изобретения че ме заинтригувахте :)

http://www.kakvo.org/izumitelnite-izobr ... ugi/statia
След това ще започнеш да търсиш и ще намериш. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 11 Яну 2012, 23:40

алх с тези твои теми напоследък ме караш да се чувствам като опитно зайче,и почва да ме гони параноята... :paranoid: . Каква е целта на темите които пускаш напоследък...които са доста далеч :( от обаятелните ти разкази от едно ти време...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Яну 2012, 0:23

[FF]GODFLESH написа:алх с тези твои теми напоследък ме караш да се чувствам като опитно зайче,и почва да ме гони параноята... :paranoid: . Каква е целта на темите които пускаш напоследък...които са доста далеч :( от обаятелните ти разкази от едно ти време...

всяка тема е зададена така, че да те доведе до някаква поука, макар и на пръв поглед да са със строго анкетен характер

с 2 думи.. алх пак разказва обаятелни разкази, само че разказвача се оказваш самия ти :)

за никола тесла... гледах един филм, бях 2ри курс студент тогава.. за живота му в колорадо

изключително бях впечатлен от този сърбин, има една книга, за която не можах да намеря време да прочета

владетеля на светкавиците се казва, беше изключително интересна на пръв поглед

най-интересното от този период е враждата между тесла и едисън, всъщност тесла е работел в бюрото за изобретения на едисън, но се е ядосал, че откривателя на електрическата крушка му краде патентите и се е отделил.. и така.. абе много е интересна историята на тесла, живот изпълнен с падания и изправяния, като всяко следващо действие от цикъла е по-грандиозно от предишното

високотехнологичните постижения на нацистка германия.. то не бяха космически кораби, безконтактни бойни изкуства, окултизъм и кво ли не, много слухове, но всичко все секретно и адски интересно, всичко е като излезнало от старкрафт и междузвездни войни.. мисля, че това е темата, която би ме заинтригувала най-много :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2012, 0:56

Демократ написа:Искам да разбера колко десетки хиляди невинни са избили комунистите-преди 1944г по време на терористичната им дейност и след 9.09? колко милиарди заграбиха след 89г и кога ще бъдат съдени? Някой може ли да каже???

Блахахаха!!! Абе, ей, мръхльо!
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 12 Яну 2012, 1:24

Zagy написа:Кой изяде Джеймс Кук... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно - иска ми се да знам какво е било или имало преди Големия Взрив....

Едно е сигурно Лили Иванова е била там и го е видяла :mhihi:
Иначе по темата: искам да знам дали тия бастуни от ОПЕК пречат на разработването на евтини и достъпни енергоизточници :dummy:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 12 Яну 2012, 1:30

maxpower написа:
Zagy написа:
Сега сериозно - иска ми се да знам какво е било или имало преди Големия Взрив....

Едно е сигурно Лили Иванова е била там и го е видяла :mhihi:
:dummy:

Големият взрив просто е бил пиротехнически ефект от концерт на Лили Иванова. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 12 Яну 2012, 1:56

Zagy написа:Кой изяде Джеймс Кук... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а не искаш ли първо да знаеш дали изобщо е имало голям взрив :conf: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 12 Яну 2012, 10:43

uCnaHeTcA написа:
B U L L I написа:аз също бих искал да знам какво се случва след смърта

Тъкмо щях да го пиша
+1

Колкото и смешно да е ..според някои от книгите на Paco Rabanne ,всеки човек има мисия да кажем.
Той има теория за очите на човек и "нивото" което е стигнал,не мога да се сетя 7 иил 10 бяха нивата - но главаната идея ,която той развива е ,че всеки човек според това,до къде е стигнал в "нивата" или се преражда като себе си ,или в различна форма.Теорията е височината на зениците на човек.
Абе интересно е :mhihi: ,главното е.че имаме 1 път,но за колко време ще стигнем до края му се определя от начина ни на живот,може да е с 1 пререаждане но може да е с над 100..

А по темата - бих искал да знам за така наречената зона 51 и всичко свързано ,с чужд интелект
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Предишна

Назад към Извън Темата