Как да не харчим много или как да си правим сметката...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Как да не харчим много или как да си правим сметката...
Да бе може и аз да не съм прав
Аз обаче си мисля, че от много правила и сметки може да се окаже, че си пропуснал някой неща ...
А в един момент се оказва, че и да можеш да си ги позволиш вече няма особен смисъл. И това е не само за колите.
Това всичко ако си живееш в рамките на възможностите си. Другото е рецепта за драма за мен.

Аз обаче си мисля, че от много правила и сметки може да се окаже, че си пропуснал някой неща ...
А в един момент се оказва, че и да можеш да си ги позволиш вече няма особен смисъл. И това е не само за колите.
Това всичко ако си живееш в рамките на възможностите си. Другото е рецепта за драма за мен.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
K_Ilkov написа:Аз обаче си мисля, че от много правила и сметки може да се окаже, че си пропуснал някой неща
E то тва да изпадаш в крайности е лошо и в двата варианта. Да ядеш боклуци, да си правиш сметката за 50ст., да записваш всичко в тефтера и по принцип да цепиш стотинката на половина...и тва не е работа. Дето имаше един лаф - икономията е майка на мизерията.
Цаката на цялото упражнение е всичко да е умерено и в златната среда и няма грижи. Хем не се лишаваш от нищо, хем не живееш мизерно.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
xpl0d написа:K_Ilkov написа:Аз обаче си мисля, че от много правила и сметки може да се окаже, че си пропуснал някой неща
E то тва да изпадаш в крайности е лошо и в двата варианта. Да ядеш боклуци, да си правиш сметката за 50ст., да записваш всичко в тефтера и по принцип да цепиш стотинката на половина...и тва не е работа. Дето имаше един лаф - икономията е майка на мизерията.
Цаката на цялото упражнение е всичко да е умерено и в златната среда и няма грижи. Хем не се лишаваш от нищо, хем не живееш мизерно.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
xpl0d написа:K_Ilkov написа:Аз обаче си мисля, че от много правила и сметки може да се окаже, че си пропуснал някой неща
Абсолютно,а и най-добре ,колкото по-малко лизинг,заем и т.н толкова по-добре...ако си взел 1 не взимай 2-ро дори и да са 50лв на месец..изплати едното по-бързо,като можеш но не взимай второ--щото в един момент се губи края на всичко.
Важното според мен е сметките от сорта наем,заем,и т.н да се държат в граници и ако едно тръгне нагоре ,да се търси причината и дали не може да се избегне..такива ежедневни дали ще дадеш днес 50лв за вечеря,не е тоолкова важно...но да не си платиш сметки и да ти спрат тока примерно, а съм ставал свидетел на хора с малко дето на месеци 3 дена без ток...защото онея шибаняци искат 50лв ли колко да те включат до 24 часа е малоумно...
Но life sucks понякога..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4