Инфо за Бургас?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Инфо за Бургас?

Мнение от steeN » 12 Яну 2012, 20:49

Хаос написа:...

коректно е описанието на Хаос.
за трафика мога да допълня, че колата само може да ти пречи. ако си в лазур,
центъра и братя миладинови всичко ти е на 15 мин пеш.
града е много концентриран и безинтересните квартали(където не ти трябва да ходиш така или иначе) са изнесени навън.
също за климата мен ми е ОК. есентта и пролетта за най-добрите сезони.
единственото, което е тегаво е лятото, наистина е жега, но някой им харесва.

гарантирам ти обаче, че ако не си там само през лятото ще умреш от тъпотия доста бързо и добрата заплата не може да го компенсира.
да ме изнвиняват моите съграждани, града си е супер, но... да се пенсионираш там.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 12 Яну 2012, 21:29

Климата на Бургас е супер! За мен това е най-хубавия климат - зимата меко, няма сняг, няма бедствия, нямаш грижи. Лятото ти е прохладно, не е като в Пловдив или Русе примерно да не може да се диша от жега.
Забавления, някой спомена, естествено избора е по-малък и ще ги обиколиш всички заведения за 3 месеца. Но и в София е така - обикаляш ги за 1 година и пак накрая ходиш все на едни и същи места, които са ти любимите.

Тука слагаме момента с софийската заплатка - докарвай си такава пък ще има и друг вид забавления с десетокласничките от Руската :mhihi: :mhihi:

А да, забравихме и морето лятото... :mhihi: Тогава заведения да искаш в сънито или в созопол...
Абе всичко опира до пари, имаш ли ги в повече, в Бургас няма да ти е зле. Поне това ми е мнението на мен!
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 12 Яну 2012, 21:40

Абе не знам колегата дали разбра информацията, която търсеше, ама поне разбра кой е най-хубавият град за живеене в България....

Потребител
Аватар
Кара: ше Е30, ся го возят
Мечтае да кара: E39,ама от онези бързите..М5 ли как бяха?

Мнение от BumTrqs » 12 Яну 2012, 22:19

Малко от малко е добил представа. :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Яну 2012, 22:51

глей ся пич, Бургас супер готин град, и старите бургазлии са изключително добри хора (не визирам лайна под 22-25г, които още си мислят че адидаса дават +3т живот). Намираш си квартира в центъра, и си бръмчиш навсякъде само пеш. За времето няма въобще как да се сравява със софия, зимата 10 градуса отгоре, лятото 5-6 надолу и след 3 часа бриза, ох малиии, пролет и есен мъжкият вятър си знае работата :mhihi: . бургазлийки - най-красивите жени в българия, пролетта гаранция ти давам, че ще станеш разноглед. хората в бургас все още не са се овълчили колкото в софия!
пази си баварецо, понеже вече и там се свалят яко части. интернета в общи линии е таша*. ще ти малко трудно в началото с акцента който се говори, но ще свикнеш. Не гледай лошо онези от скобите, че повечето са с ножове за жалост. Иначе за бургас ако взимаш над 1200 лв си цар. Парно има в изгрев, славейков част от центъра + зорница.
За меден рудник все хубави неща мога да ти кажа понеже, съм живял много години там :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ако имаш още въпроси питай, и макар че от години все по-рядко съм там :banghead: .
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Яну 2012, 23:00

Doberman_vas написа: . бургазлийки - най-красивите жени в българия,.

абе да не са "най" -ама верно има попадения, което си е фактор за млад мъж :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Яну 2012, 23:35

http://www.burgas.bg/bg/info/index/626 - ето как се е развил града само за 4 години, дай боже всички градове да са така
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 13 Яну 2012, 9:28

Придържайте се към темата все пак. Кореняци, пришълци и прочие ги оправяйте някъде другаде.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 13 Яну 2012, 11:14

steeN написа:
Хаос написа:...

единственото, което е тегаво е лятото, наистина е жега, но някой им харесва.

гарантирам ти обаче, че ако не си там само през лятото ще умреш от тъпотия доста бързо и добрата заплата не може да го компенсира.
да ме изнвиняват моите съграждани, града си е супер, но... да се пенсионираш там.

За климата не мога да ви разбера,лятото че е жега жега е ама следобяд си подухва много приятно.А за скуката си е вярно зимно време няма какво да се прави.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 13 Яну 2012, 12:25

В този форум имало много гларуси бе :lol:
аз не съм от там(бургас) ама много често ходя в Бургас и да ти кажа града си е супер има всичко, от което човек има нужда:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 13 Яну 2012, 22:38

Само не си взимай квартира във Възраждане, ако мислиш да идваш с кола!!! Нищо че е до центъра, много е тесен комплекса като цяло. Иначе наистина зимата няма кой знае какви забавления, след 23:00 делнични дни.

Предишна

Назад към Извън Темата