Климатик TOYOTOMI ???
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Климатик TOYOTOMI ???
Toyotomi MTN/MTG A135FS
Климатикът е с енергиен клас А/А, отопление 12 460 BTU/h, охлаждане 11 500 BTU/h, това знам за него. В момента го има на цена 299 евро на промоция (от 449 евро), която според мен е доста добра. В края на месеца сменям квартира и в новата няма централно парно, т.е. климатика ще се ползва не само лятото, а и за отопление. Въпросът ми е за марката като цяло как е, четох, че са японски
Трябва да реша до 3 дни дали ще го взимам, защото след това си отива на старата цена.
ПП: Не питам "Какъв климатик да си купя", така че ако знаете нещо за тази марка, моля дайте съвет, ако не... недейте да спамите
Благодаря!
Климатикът е с енергиен клас А/А, отопление 12 460 BTU/h, охлаждане 11 500 BTU/h, това знам за него. В момента го има на цена 299 евро на промоция (от 449 евро), която според мен е доста добра. В края на месеца сменям квартира и в новата няма централно парно, т.е. климатика ще се ползва не само лятото, а и за отопление. Въпросът ми е за марката като цяло как е, четох, че са японски

ПП: Не питам "Какъв климатик да си купя", така че ако знаете нещо за тази марка, моля дайте съвет, ако не... недейте да спамите

Re: Климатик TOYOTOMI ???
Взех го същия колега, на същите пари и майстора дето го слага го нареди в групата на дайкин, мицубиши и панасоник.. японски е и предполагам, че качеството е на ниво 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Консумацията на ток как е? Или още нямаш наблюдения? Все пак е А клас, ама...
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Yanko Petrov написа:Консумацията на ток как е? Или още нямаш наблюдения? Все пак е А клас, ама...
Нямам наблюдения върху разхода, защото днес го монтирахме, жалко, че промоцията е до изчерпване на количествата, иначе бих споделил по нататък дали съм доволен. Вярвам, че е добро, защото не ми се вярва японеца да навлиза в европейския пазар с некачествен продукт

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
От приятел, който продава от марката заедно с Митсубиши, Дайкин и т.н., съм чувал само добри думи. Но лично не съм ползвал.
Сетком-а наистина е мястото за информация.
Сетком-а наистина е мястото за информация.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Ясно, ще купувам. Дано до петък да не свършат.
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Не е инвертор, но това няма значение, особенно за тези пари.Консумация не дават , но около 1. kW. ще да е .
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При тези пари за Тойотоми изобщо няма какво да мислиш. 

Never mistake motion for action...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Аз го измислих, колега, ама са ги изкупили като топъл хляб 

- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Не се ядосвай - и без това този модел излиза само в гръцки сайтове... ( е, не съм ровил много де)
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Да, само в гръцки сайтове излиза и явно само тук се предлага. Както и да е, намерих го на едно място без промоция на 340 евро, та ще се разхождам утре до там.
Темата може да се заключва, каквото ми трябваше разбрах, благодаря на колегите
Темата може да се заключва, каквото ми трябваше разбрах, благодаря на колегите

12 мнения
• Страница 1 от 1