Помощ за CV за студентска бригада.
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Помощ за CV за студентска бригада.
P1tbuL написа:ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат
По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:
Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е висшист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! ...
Отговорил си казваш...
Отговора дето си дал за работа в колектив е неподходящ- като почнеш да търсиш работа ще разбереш що... Не е грешен, но е по-добре друго да пише...
За предизвикателствата- пак е неподходящ... По-скоро е непълен...
не са грешни нещата, но се иска още малко да се напише... Като е казано "кратки и ясни отговори" НЕ означава 3 думи колкото да не е без хич

Проблем дали е висшист или не нямам- щом пита и не е наясно с нещата явно е 1-ви, максимум 2-ри курс... Явно и английският му куца и се затруднява с елементарни отговори- там е проблемът... дай ми на мен такова CV за длъжност дето изисква средно ниво на английски и ще те изритам от интервюто... английският му далеч не е средно ниво, 2 изречения на български не може да измисли, как ли ще е на английски- е за к'во ми е тогава

ако целта му е да работи к'вото и да е, да пише к'вото и да е в CV-то, гадна работа за малко пари има за целия китайски народ- ако търси нещо по-свястно трябва и по-добре написано CV...
Мярнах и "Комп. умения- експерт"- ако и тея умения са колкото английския не ми се мисли

ПС: Спокойно, няма да ходиш на плантацията... Не и преди мен... Просто нямаш заслуги

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Бахти купона.Знам че съм неграмотен айляк мерси разбрах го. Та тия дет са попълнени не съм ги попълвал аз сами излизат.Та ся ще го напиша от тук от там .

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
ms написа:P1tbuL написа:ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат
По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:
Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е висшист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! ...
Отговорил си казваш...
Отговора дето си дал за работа в колектив е неподходящ- като почнеш да търсиш работа ще разбереш що... Не е грешен, но е по-добре друго да пише...
За предизвикателствата- пак е неподходящ... По-скоро е непълен...
не са грешни нещата, но се иска още малко да се напише... Като е казано "кратки и ясни отговори" НЕ означава 3 думи колкото да не е без хич![]()
Проблем дали е висшист или не нямам- щом пита и не е наясно с нещата явно е 1-ви, максимум 2-ри курс... Явно и английският му куца и се затруднява с елементарни отговори- там е проблемът... дай ми на мен такова CV за длъжност дето изисква средно ниво на английски и ще те изритам от интервюто... английският му далеч не е средно ниво, 2 изречения на български не може да измисли, как ли ще е на английски- е за к'во ми е тогавае, освен за някоя гнусна работа, ама никой не иска такава...
ако целта му е да работи к'вото и да е, да пише к'вото и да е в CV-то, гадна работа за малко пари има за целия китайски народ- ако търси нещо по-свястно трябва и по-добре написано CV...
Мярнах и "Комп. умения- експерт"- ако и тея умения са колкото английския не ми се мисли
ПС: Спокойно, няма да ходиш на плантацията... Не и преди мен... Просто нямаш заслуги
Това вече е друго нещо, когато се обясниш нормално и просто дадеш мнение! Така мога да те разбера и да видя за кои неща си прав! Но с обиди и хулене не става

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
em1l написа:Здравейте.Та записах се тази година да ходя на бригада в САЩ и сега трябва да си попълня CV-то но не ми се отдава нещо.От малък съм зле със съчиненията. Та затрудниха ме 2 въпроса и реших да се обърна към вас за помощ понеже гледам много хора пускат компетентни мнения в темите за бригадите. Та всеки ми казва че не трябва да твърдя че съм техния човек ,а да отговарям с 2-3 изречения прости и ясни , защото можело да не ме вземат. Малко ми е проблемно че и на Английски трябва да им отговарям
Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората .![]()
Колега - много хубаво си го замислил,но грам ли език не говориш - в смисъл какви съчинения и локуми да разтягаш,дори и тук никой няма да чете фермани като те взима на работа.
Кратко,точно и ясно - и важното е позитивно - не трябва да има негативно пример:
*най-голямото прдизвикателство за вас в САЩ ще е : и отовор - да се разбирам с хората,понеже не съм свикнал с езика - говоря примерно
Незнам дали ме разбра - малко се смънявам - но без грам език - ти желая късмет - защото и без това понякога е трудно да си намериш 2-3-та хубава работа,че с една няма да го бъде ,а какво остава да не ги разбираш - просто няма да те възприемат на сериозно - просто така стоят нещата..
А до коментара по-долу - евтината работна ръка - кой както се уреди - същите са евтина и тук (грубо звучи),но не го приемайте буквално

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2