Помощ за CV за студентска бригада.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Помощ за CV за студентска бригада.

Мнение от ms » 23 Яну 2012, 10:26

P1tbuL написа:
ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат :winky:

По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:

Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е висшист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! ...

Отговорил си казваш...
Отговора дето си дал за работа в колектив е неподходящ- като почнеш да търсиш работа ще разбереш що... Не е грешен, но е по-добре друго да пише...
За предизвикателствата- пак е неподходящ... По-скоро е непълен...
не са грешни нещата, но се иска още малко да се напише... Като е казано "кратки и ясни отговори" НЕ означава 3 думи колкото да не е без хич ;)

Проблем дали е висшист или не нямам- щом пита и не е наясно с нещата явно е 1-ви, максимум 2-ри курс... Явно и английският му куца и се затруднява с елементарни отговори- там е проблемът... дай ми на мен такова CV за длъжност дето изисква средно ниво на английски и ще те изритам от интервюто... английският му далеч не е средно ниво, 2 изречения на български не може да измисли, как ли ще е на английски- е за к'во ми е тогава :?: е, освен за някоя гнусна работа, ама никой не иска такава...
ако целта му е да работи к'вото и да е, да пише к'вото и да е в CV-то, гадна работа за малко пари има за целия китайски народ- ако търси нещо по-свястно трябва и по-добре написано CV...
Мярнах и "Комп. умения- експерт"- ако и тея умения са колкото английския не ми се мисли ;)

ПС: Спокойно, няма да ходиш на плантацията... Не и преди мен... Просто нямаш заслуги :winky:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 23 Яну 2012, 11:06

Бахти купона.Знам че съм неграмотен айляк мерси разбрах го. Та тия дет са попълнени не съм ги попълвал аз сами излизат.Та ся ще го напиша от тук от там .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 23 Яну 2012, 13:11

ms написа:
P1tbuL написа:
ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат :winky:

По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:

Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е висшист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! ...

Отговорил си казваш...
Отговора дето си дал за работа в колектив е неподходящ- като почнеш да търсиш работа ще разбереш що... Не е грешен, но е по-добре друго да пише...
За предизвикателствата- пак е неподходящ... По-скоро е непълен...
не са грешни нещата, но се иска още малко да се напише... Като е казано "кратки и ясни отговори" НЕ означава 3 думи колкото да не е без хич ;)

Проблем дали е висшист или не нямам- щом пита и не е наясно с нещата явно е 1-ви, максимум 2-ри курс... Явно и английският му куца и се затруднява с елементарни отговори- там е проблемът... дай ми на мен такова CV за длъжност дето изисква средно ниво на английски и ще те изритам от интервюто... английският му далеч не е средно ниво, 2 изречения на български не може да измисли, как ли ще е на английски- е за к'во ми е тогава :?: е, освен за някоя гнусна работа, ама никой не иска такава...
ако целта му е да работи к'вото и да е, да пише к'вото и да е в CV-то, гадна работа за малко пари има за целия китайски народ- ако търси нещо по-свястно трябва и по-добре написано CV...
Мярнах и "Комп. умения- експерт"- ако и тея умения са колкото английския не ми се мисли ;)

ПС: Спокойно, няма да ходиш на плантацията... Не и преди мен... Просто нямаш заслуги :winky:

Това вече е друго нещо, когато се обясниш нормално и просто дадеш мнение! Така мога да те разбера и да видя за кои неща си прав! Но с обиди и хулене не става ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 23 Яну 2012, 13:59

em1l написа:Здравейте.Та записах се тази година да ходя на бригада в САЩ и сега трябва да си попълня CV-то но не ми се отдава нещо.От малък съм зле със съчиненията :oops: . Та затрудниха ме 2 въпроса и реших да се обърна към вас за помощ понеже гледам много хора пускат компетентни мнения в темите за бригадите. Та всеки ми казва че не трябва да твърдя че съм техния човек ,а да отговарям с 2-3 изречения прости и ясни , защото можело да не ме вземат. Малко ми е проблемно че и на Английски трябва да им отговарям
Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората . :oops: :oops:

Колега - много хубаво си го замислил,но грам ли език не говориш - в смисъл какви съчинения и локуми да разтягаш,дори и тук никой няма да чете фермани като те взима на работа.
Кратко,точно и ясно - и важното е позитивно - не трябва да има негативно пример:
*най-голямото прдизвикателство за вас в САЩ ще е : и отовор - да се разбирам с хората,понеже не съм свикнал с езика - говоря примерно
Незнам дали ме разбра - малко се смънявам - но без грам език - ти желая късмет - защото и без това понякога е трудно да си намериш 2-3-та хубава работа,че с една няма да го бъде ,а какво остава да не ги разбираш - просто няма да те възприемат на сериозно - просто така стоят нещата..

А до коментара по-долу - евтината работна ръка - кой както се уреди - същите са евтина и тук (грубо звучи),но не го приемайте буквално :yes: всичко е до човек,нагласа,отношение и разбира се доза късмет
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Предишна

Назад към Извън Темата