Абе ша ходя на свадба.......
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Абе ша ходя на свадба.......
Абе ша ходя на свадба и я даите идея кво да купя на младоженците че нещо нищо не ми идва на ум.И да не почнете с предложения вземи М-3,М-5,850csi...............нещо по народно
Опитаи смъртта но не умираи
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Нещо по-народно е чук и пирони с пожелание да трябва да си стегат спалнята след първата брачна нощ
Какви са тея сервизи, фритюрници и печки дето всеки подарява
А пък ако ще е сервиз може да е такъв за закуска в леглото 

Според мен най-добрия вариант е сумата, която можеш да отделиш да им я сложиш в пликче, а те сами да си вземат нещо, от което имат нужда.
Това е по-нормално. Не можеш да знаеш от какво се нуждаят.
Драсти им една картичка с пожелания и име, да не се чудят от кой е и готово.

Да караш Peugeot е страст!
Така все едно си плащаш за яденето в ресторанта.
Купи им куфар ако нямат, с пожелание за дълго сватбено пътешествие.
Не си мисли, че хората не се радват на малокалибрена битова техника - тостери, сешоари за коса, гофретник, фритюрник, миксер, сокмашина. Стига да не са от битпазара. Тук лошото е обаче, че трябва да си хитър за да избегнеш повторения с другите роднини и гости :-)
Купи им куфар ако нямат, с пожелание за дълго сватбено пътешествие.
Не си мисли, че хората не се радват на малокалибрена битова техника - тостери, сешоари за коса, гофретник, фритюрник, миксер, сокмашина. Стига да не са от битпазара. Тук лошото е обаче, че трябва да си хитър за да избегнеш повторения с другите роднини и гости :-)
За Англия и Щатите съм чувал за една много готина идея, която не се практикува у нас за съжаление/пък може и някои да го прави/....и май с право до някъде. Значи младоженците избират един или няколко магазина, обикалят ги... харесват си подаръци правят списък на нещата който оставят в магазина...........после в поканите за сватбата са описани кои са магазините и гостите обикалят взимат списъка и виждат какъв свободен подарък е останал....преценяват кое могат да си позволят и готово.Така се избягва повторение с подаръците а и младоженците получават това което им е необходимо
Една приятелка бачка в един такъв голям магазин в Лондон, и се занимава точно с това....имат спецялен отдел за сватби 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
hi
те тва е най добрия вариант. щот нема да ти цьркат .казвам го от личен опит имам 3 перални, 2 прахусмукачки ,2 фритюрника и т. н. Eдно мазе пьлно с бела техника ,не че и boxa не е така.Eva* написа:Според мен най-добрия вариант е сумата, която можеш да отделиш да им я сложиш в пликче, а те сами да си вземат нещо, от което имат нужда.![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
Мерси за предложенията,аз се бях спрял на пликчето с мангизите ама мислех нешо за спомен да им остане.Питах ги от кво имат нужда ама отговорите бяха:Ферари,апартамент,екскурзия във Франция....... 

Опитаи смъртта но не умираи
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
е,нали не е М3,Z3,значи няма проблеми

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- ognianfotev
- Потребител
-
Прати ги на екскурзия до Франция - не е толкова скъпо.
Скоро пращах майка си.Ако нямяш толкова пари - съберете се
няколко приятели.Със самолет за двама ви трябват около 1200 евро за 7 дни в тризвезден хотел в центъра с закуски и трансфер до и от летище.
Ако те интересува ще ти кажа и с коя фирма е най-изгодно - цена и качество на услугата. Надявам се, че добни пари за Мулен Руж или Лидо ще съберат от сватбата.
Скоро пращах майка си.Ако нямяш толкова пари - съберете се
няколко приятели.Със самолет за двама ви трябват около 1200 евро за 7 дни в тризвезден хотел в центъра с закуски и трансфер до и от летище.
Ако те интересува ще ти кажа и с коя фирма е най-изгодно - цена и качество на услугата. Надявам се, че добни пари за Мулен Руж или Лидо ще съберат от сватбата.
12 мнения
• Страница 1 от 1