Как се лекува кокоши трън?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Re: Как се лекува кокоши трън?
ineedmoney написа:много ще е хубаво ако всички успеят да самовъзпитат това в себе си. Отиди на лекар и ще стане по най-бързия и евтин начин.
да знаеш, че като отидеш на лекар точно ще стане по най-бързия начин и ще те приемат по спешност присърце, понеже имаш мазолообразен израстък, незастрашаващ по никакъв начин живота ти.... по-скоро никой няма да го вземе на сериозно и ще кажат "мажи го там с крем здраве, да мине по-бързо"
много се взимате на сериозно и от мухата правите стадо слонове

освен това, в бгмама има достатъчно изчерпателна тема за кокошия трън, а там са като тук - доцент-докторки до една, лекуват всичко онлайн

never drive faster, than your guardian angel can !
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Първо бързам да кажа,че най-добре е да се посети лекар (дерматолог ),но ако сте отворени към експерименти ,давайте смело
И за да съм в помощ все пак,ако виждате на крачето си това

купете си от аптеката Салицил и го забъркайте с една-две лъжици мас от прасенце ,след което намазвате гадорийката и слагатр лепеМка отгоре ,така по два-три часа няколко вечери подред и след това отново имате краченца за чудо и приказ.
п.п. рецептата не лекува миризливи крака!
п.п2. не лекувам хемороиди!

И за да съм в помощ все пак,ако виждате на крачето си това

купете си от аптеката Салицил и го забъркайте с една-две лъжици мас от прасенце ,след което намазвате гадорийката и слагатр лепеМка отгоре ,така по два-три часа няколко вечери подред и след това отново имате краченца за чудо и приказ.
п.п. рецептата не лекува миризливи крака!
п.п2. не лекувам хемороиди!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега това на меката кожа на крак ли е?
Баси все съм виждал по кожата на ръцети и на краката, ма там където е твърдата част, но на мекото

Баси все съм виждал по кожата на ръцети и на краката, ма там където е твърдата част, но на мекото

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Аз такова имах да десния крак и в последствие ми излезнаха още десетина,та най важно е да се изгори първия който се е показал/основния/,после и другите..Моя метод беше със Сребърен Нитрат на люспи..Слага се с пинсета в/у мястото една или две люспички да покрие раничката и се изчаква половин час и го махате и се миете..В последствие почернява раната/демек е изгорено/ защото е много силен Сребърния Нитрат и трябва да се внимава как се борави с него..Никакъв допир с очите.Кокошия трън пада след две седмици от само себе си или го махате чрез отлепване..ако въпросното място не е обгорено достатъчно повторете пак процедурата.Гарантирам,че не боли...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3