Как да се отърва от хлебарките?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: Как да се отърва от хлебарките?
benzin написа:Пробвах кви ли не препарати и капани, нищо не става, преди знам че за някъв препарат Регент се говореше във форума, ама май вече не го продават никъде, дайте идея как да се отърва от тази гадна напаст![]()
![]()
Колега бяхме на квартира с мойта булка преди год и имаше хлебарки и ние кат тебе всичко пробвахме ама нищо не стана..И накрая взехме 1 картоф и го сварихме и омачкахме го с 1 сорово яице и сложихме Борина киселина(боракс) продава се във всяка аптека и гадините изпряха на момента!Тва се праи на малки топчета и се слага във всеки ъгъл на всяка стая и се сменят на 3 месеца!Дано твоите да не се по уродливи от наще и да изпрат набързо и те!

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
ще ти отстъпя съквартирантката ми да поживееш малко с нея - хлебарките гарантирано ще се изплашат от смрадта и ще изчезнат 

never drive faster, than your guardian angel can !
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
idrive написа:pimpo написа:Аз ги изтрепах с Демор. Изглежда ето така
На времето го вземах от сергийките до РУМ Студенстки град. С това нещо се ръси навсякъде където обичат да живеят (зад шкафове, хладилници и други закътани местенца). След първата обработка не видях хлебарка повече от година. Тогава наръсих пак (предполагам че изветрява) и от тогава вече 2г. не съм виждал.
Става дума за панелка. Не знам съседите да са правили накакво цялостно пръскане. Проблема си го реших локално и трайно!
Преди 5-6 год на стария блок бяха плъзнали толкова много, все едно имаше външна изолация от хлебарки.В апартамента пак пак имаше...но във входа беше ужас.Мой познат ми предложи този препарат.След седмица някъде нямаше и помен от гадните твари.

ас също съм много доволен от демора наръсваш и си решаваш проблемите не само с хлбарките и мравките а със всякви други гадини
Единственото нещо, което ме избави от хлебарките бе някаква си произволно избрана фирма за yнищожаване на такива. Стрyваше ми общо 50,00 лв.. защото идваха два пъти. От тогава няма и помен от тях. Всякакви препарати съм взимала преди това и ефекта бе никъф
.

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
[quote="Radinka"]ще ти отстъпя съквартирантката ми да поживееш малко с нея - хлебарките гарантирано ще се изплашат от смрадта и ще изчезнат
хахахахахахаха напрао си те представих как си лягаш с противогаз ахахахахаха
хахахахахахаха напрао си те представих как си лягаш с противогаз ахахахахаха

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Викни си качествена фирма...
Вече 6 години не съм мяркал от тия твари неземни гадни, долни, отвратително гнусни вкъщи. Съседи в блока имат яко, направо всичко се движи като запалят лампата. Цена на удоволствието преди 6 години - 40лв. Сега предполагам поне 60лв. е станала услугата, но си заслужава всяка стотинка. След пръскането нямаше проблеми за кучето ми, няма смрад и тн... Просто след 3 дни почистваш умрелите хлебарки и после ох баня, ох кеф за много време...
Вече 6 години не съм мяркал от тия твари неземни гадни, долни, отвратително гнусни вкъщи. Съседи в блока имат яко, направо всичко се движи като запалят лампата. Цена на удоволствието преди 6 години - 40лв. Сега предполагам поне 60лв. е станала услугата, но си заслужава всяка стотинка. След пръскането нямаше проблеми за кучето ми, няма смрад и тн... Просто след 3 дни почистваш умрелите хлебарки и после ох баня, ох кеф за много време...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Регент няма вече , аз вземах некакво пак ама не помня името от агро аптеката на женския пазар заместител на регента , пак е за колорадски бръмбар.
1 пакет е за 1 декар , аз зеамх един пулверизатрор 2 литра такъв за безконтактно и една пакетче и 2 литра вода и няма гадина вече..
Пръсках навсякъде , в банята м в шахтата на водомерите , зад первазите по ъгли.... с 2 пакетчета им таковах таковата..
И паралелно сложих от тия капани лепещите докато умират да се залепят там... За 2 седмици ги уморих , стана 1 година жуотно не съм видял , бях полудял направо.
1 пакет е за 1 декар , аз зеамх един пулверизатрор 2 литра такъв за безконтактно и една пакетче и 2 литра вода и няма гадина вече..
Пръсках навсякъде , в банята м в шахтата на водомерите , зад первазите по ъгли.... с 2 пакетчета им таковах таковата..
И паралелно сложих от тия капани лепещите докато умират да се залепят там... За 2 седмици ги уморих , стана 1 година жуотно не съм видял , бях полудял направо.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Предполагам че Моспилан се казва въпросния заместител.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Такаа... най-накрая се сетих да попитам за препарата, за който споменах.
"ЕКТОМИН" му е името. Струва 2 лева и се купува от ветеринарните и зоомагазинчетата. Мисля, че се разрежда във вода 1 към 10. Майка ми напръсква навсякъде - хубаво покрива с една пръскалка за цветя навсякъде по пода и около вратите, пръска цялото стълбище на блока, мазето и тварите изпукват. Напълно безвредно е, безопасно, то е препарат за котки и кучета срещу бълхи и подобни твари. Така че спокойно може да се пръска без опасенията, че детето ще се натрови, кучето ще хвърли топа и да трябва да се проветрява или да не се влиза не знам си колко си време в помещенията.
"ЕКТОМИН" му е името. Струва 2 лева и се купува от ветеринарните и зоомагазинчетата. Мисля, че се разрежда във вода 1 към 10. Майка ми напръсква навсякъде - хубаво покрива с една пръскалка за цветя навсякъде по пода и около вратите, пръска цялото стълбище на блока, мазето и тварите изпукват. Напълно безвредно е, безопасно, то е препарат за котки и кучета срещу бълхи и подобни твари. Така че спокойно може да се пръска без опасенията, че детето ще се натрови, кучето ще хвърли топа и да трябва да се проветрява или да не се влиза не знам си колко си време в помещенията.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2