Как да се отърва от хлебарките?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Re: Как да се отърва от хлебарките?

Мнение от Jorjinio » 22 Фев 2012, 23:11

benzin написа:Пробвах кви ли не препарати и капани, нищо не става, преди знам че за някъв препарат Регент се говореше във форума, ама май вече не го продават никъде, дайте идея как да се отърва от тази гадна напаст :help: :help: :help:

Колега бяхме на квартира с мойта булка преди год и имаше хлебарки и ние кат тебе всичко пробвахме ама нищо не стана..И накрая взехме 1 картоф и го сварихме и омачкахме го с 1 сорово яице и сложихме Борина киселина(боракс) продава се във всяка аптека и гадините изпряха на момента!Тва се праи на малки топчета и се слага във всеки ъгъл на всяка стая и се сменят на 3 месеца!Дано твоите да не се по уродливи от наще и да изпрат набързо и те!
;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 23 Фев 2012, 21:33

ще ти отстъпя съквартирантката ми да поживееш малко с нея - хлебарките гарантирано ще се изплашат от смрадта и ще изчезнат :mrgreen:
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 23 Фев 2012, 22:34

idrive написа:
pimpo написа:Аз ги изтрепах с Демор. Изглежда ето така
Изображение
На времето го вземах от сергийките до РУМ Студенстки град. С това нещо се ръси навсякъде където обичат да живеят (зад шкафове, хладилници и други закътани местенца). След първата обработка не видях хлебарка повече от година. Тогава наръсих пак (предполагам че изветрява) и от тогава вече 2г. не съм виждал.
Става дума за панелка. Не знам съседите да са правили накакво цялостно пръскане. Проблема си го реших локално и трайно!

Преди 5-6 год на стария блок бяха плъзнали толкова много, все едно имаше външна изолация от хлебарки.В апартамента пак пак имаше...но във входа беше ужас.Мой познат ми предложи този препарат.След седмица някъде нямаше и помен от гадните твари.

:yes:
ас също съм много доволен от демора наръсваш и си решаваш проблемите не само с хлбарките и мравките а със всякви други гадини
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Фев 2012, 23:40

Единственото нещо, което ме избави от хлебарките бе някаква си произволно избрана фирма за yнищожаване на такива. Стрyваше ми общо 50,00 лв.. защото идваха два пъти. От тогава няма и помен от тях. Всякакви препарати съм взимала преди това и ефекта бе никъф :dunno: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Мнение от Jorjinio » 23 Фев 2012, 23:46

[quote="Radinka"]ще ти отстъпя съквартирантката ми да поживееш малко с нея - хлебарките гарантирано ще се изплашат от смрадта и ще изчезнат

хахахахахахаха напрао си те представих как си лягаш с противогаз ахахахахаха
;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 24 Фев 2012, 2:51

Викни си качествена фирма...
Вече 6 години не съм мяркал от тия твари неземни гадни, долни, отвратително гнусни вкъщи. Съседи в блока имат яко, направо всичко се движи като запалят лампата. Цена на удоволствието преди 6 години - 40лв. Сега предполагам поне 60лв. е станала услугата, но си заслужава всяка стотинка. След пръскането нямаше проблеми за кучето ми, няма смрад и тн... Просто след 3 дни почистваш умрелите хлебарки и после ох баня, ох кеф за много време... :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 27 Фев 2012, 11:27

Регент няма вече , аз вземах некакво пак ама не помня името от агро аптеката на женския пазар заместител на регента , пак е за колорадски бръмбар.
1 пакет е за 1 декар , аз зеамх един пулверизатрор 2 литра такъв за безконтактно и една пакетче и 2 литра вода и няма гадина вече..
Пръсках навсякъде , в банята м в шахтата на водомерите , зад первазите по ъгли.... с 2 пакетчета им таковах таковата..
И паралелно сложих от тия капани лепещите докато умират да се залепят там... За 2 седмици ги уморих , стана 1 година жуотно не съм видял , бях полудял направо.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 28 Фев 2012, 19:12

Предполагам че Моспилан се казва въпросния заместител.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 28 Фев 2012, 20:43

Такаа... най-накрая се сетих да попитам за препарата, за който споменах.
"ЕКТОМИН" му е името. Струва 2 лева и се купува от ветеринарните и зоомагазинчетата. Мисля, че се разрежда във вода 1 към 10. Майка ми напръсква навсякъде - хубаво покрива с една пръскалка за цветя навсякъде по пода и около вратите, пръска цялото стълбище на блока, мазето и тварите изпукват. Напълно безвредно е, безопасно, то е препарат за котки и кучета срещу бълхи и подобни твари. Така че спокойно може да се пръска без опасенията, че детето ще се натрови, кучето ще хвърли топа и да трябва да се проветрява или да не се влиза не знам си колко си време в помещенията.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Предишна

Назад към Извън Темата