помощ при покупка на cd

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: помощ при покупка на cd

Мнение от plradev » 04 Мар 2012, 21:43

super_mario написа:
plradev написа:В тоя клас плеъри ,няма значение дали е пионерче,чавдарче или комсомолче. Взимай това ,което покрива желаните от теб фунции и ти харесва най-много на външен вид :winky: Оптиката и механиката на всички е на едно дередже в тая ценова листа,а при условие ,че ще го слушаш предимно на флаш,тя дори отпада като фактор при избора ,така че на твоя въпрос няма верен отговор ...

като е на флаш какво нима нема значение марката ли???

В тоя ценови клас ,при еднакви функции всичко е един дол дренки :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 05 Мар 2012, 19:46

rowz написа:аз си мисля, че Clarion също е добър избор, в Технополис има няколко модела

видях ги ама немат флаш колега :(
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 05 Мар 2012, 20:20

Нещо на старо за тея пари според мен е по-добре.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: те
Мечтае да кара: ЗАЗ-965

Мнение от nikimnl » 05 Мар 2012, 22:09

Аз си взех SONY CDX-GT450U,обаче като пусна да свири флашката и през определен период от време се пускат някакви песни които ги нямам на флашката,за няколко секунди и после пак си почват да свирят песните от флашката.Не мога да разбера дали това е някакъв дефект ,или аз съм индианец и не мога да да боравя с техниката. :oops:

Предишна

Назад към Извън Темата