"ще върнете пари, защото..." 17-ти март gorivo.net

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: "ще върнете пари, защото..." 17-ти март gorivo.net

Мнение от feel » 10 Мар 2012, 17:18

Че се отива на протест хубаво. Ама като гледам всеки отива да протестира за своя кауза и проблеми. С различно искане и цели, обединени под една идея.... "уж по добър живот". Че има проблеми в администрацията е ясно, че съдебната ни система е "мега" корумпирана всеки го вижда, но най-големият проблем на България е самото "общество", самите ние, и не виждам как с излизане на протест това ще се промени. Или всеки път да обвиняваме някой за собствените си неуспехи и несполуки, на последък стана много модерно каквото и да стане и Борисов е виновен. Нашето общество просто е "изродено", "уродливо", меко казано. Каквито и закони да бъдат приети и написани в такова общество те са напълно безсилни, общество което търси вината винаги в другия и никога в себе си, общество, което винаги обвинява "по заможните". Преди каквито и да е промени по законите хората трябва да се променят сами. И по никакъв начин аз не се самоизключвам от това общество или се мисля за някакво изключение, просто поне съм способен да си призная този факт. От известно време не живея в България, и осъзнавам и виждам колко съм се променил като човек, и като начин на мислене и поведение.

Един бърз едит: Сега и забелязах каква тема има в форума: Важна Тема: Камери на КАТ в София viewtopic.php?f=1&t=20876&start=600 Нека всеки сам си направи сметка това нормално ли е? Уж искаме справедливост и ще ходим на протест, да има санкции за тези, които вилнеят на пътя, а в същото време питаме: "камерата на Орлов мост снима ли" за да мога да си карам спокоино с 120км/ч....... ето това е обществото ни!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: "ще върнете пари, защото..." 17-ти март gorivo.net

Мнение от xpl0d » 10 Мар 2012, 17:30

acer написа:аз само ще кажа, че една близка на баща ми е в съдебната система от 4г, купи 4 апартамента, построи къща на родитилтие си в едно селце и си взе две х6-ци, изводите са за вас ;)

п.с всъщност може и да съм в грешка, познавам мн пекан адвокат дето прави по 30 на месец (по негови думи) и може би за висшите служители в съдебната система е нормално по 1 апартамент на година :mrgreen:

Да ти кажа, ако е нещо по-нагоре от обикновен адвокат, особено в голям град напълно нормално си е да прави такива пари. Щом в 15 хиляден град начинаеща адвокатка си купува чисто нови тойоти всяка година, сметни съдийка във Варна например колко прави.
Правистите и лекарите са единствените хора, които правят яко пари от нормална узаконена дейност. Не че не им се дава и не вземат $$$$ под масата, но и без тях си правят много $$$$.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата