Как ще коментирате???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Юни 2006, 11:27

THUNDER написа:
pantata-1234 написа:...Късно баце изчека ми се чекалото преди две седмици(7часа) :evil: :evil: :evil:

Какво да ти кажа :arrow: вчера говорих с един дядо на опашката пред КАТ-Варна (работя точно до КАТ-регистрации...) и колко мислиш е чакал човечеца :?: :?: 9 /ДЕВЕТ/ ДНИ :evil: :ranting: :evil: :!: :!: Редовно има хора, чакащи по 3-4 ДНИ :!:

Причината за това безумие е НЕВЕРОЯТНАТА далавера при пререгистрация /в началото на "кампанията" фирмите започнаха с такси от 50-60 лева, в момента таксата е достигнала 200 лева !/ и корупцията в самият КАТ - опашката се движи само в предната си част, като основно се движат коли на "спец. фирми" по регистрация /сещате се, че се обслужват с предимство на гишетата ;)/ ... В момента опашката от чакащи в морската столица е около 8 /осем/ километра :!:

No comment.

А защо "Господари на ефира" не заснеха тая поредна пародия!
И държавата на съд в страсбург :twisted:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 05 Юни 2006, 12:30

Ето малко инфо от заведеното дело на 27.03.2006 г.
от Сдружение за транспортна дейност и услуги"Авто-94"
срещу Наредба № І-45/2000 на МВР

Сами ще видите, че нещата не са много оптимистични :roll:

Заседание от 20.04.2006г.
част от определението на ВКС

:arrow: ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ искането на “Сдружение за транспортна дейност и услуги авто 94”—гр.Варна, Юлиян Атанасов Чолаков от с.гр. и Валери Ганчев Даскалов от гр.Русе, за спиране на изпълнението на обжалвания текстна § 3 от ПЗР на НАРЕДБА № I-45 от 24.03.2000 г. за регистрацията, отчета, пускането в движение и спирането от движение на моторните превозни средства и на ремаркетата, теглени от тях (Загл. изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.),Издадена от министъра на вътрешните работи.
ЗАДЪЛЖАВА МВР-София МВР да представи официална справка за броя на МПС, чиито номера е следвало да се подменят към момента на влизане в сила на изменението на § 3 от ПЗР на Наредбата, публикувано с ДВ,бр. 1/2006г. и за броя на МПС, чиито номера са подменени във времето от влизане в сила на изменението на на § 3 от ПЗР на Наредбата, публикувано с ДВ,бр. 1/2006г. до 10.03.2006г., когато жалбата е депозирана в МВР.
Определението не подлежи на обжалване.

Заседани проведено на 08.05.2006г. ---->ВКС

:arrow: ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ искането на Юлиян Атанасов Чолаков от гр.Варна за спиране на изпълнението на обжалвания текстна § 3 от ПЗР на НАРЕДБА № I-45 от 24.03.2000 г. за регистрацията, отчета, пускането в движение и спирането от движение на моторните превозни средства и на ремаркетата, теглени от тях (Загл. изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.),Издадена от министъра на вътрешните работи.

Заседание проведено на 25.05.2006г. ---->ВКС

:arrow: ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ искането на Юлиян Атанасов Чолаков от гр.Варна от 25.05.2006год. за спиране на изпълнението на обжалвания текстна § 3 от ПЗР на НАРЕДБА № I-45 от 24.03.2000 г. за регистрацията, отчета, пускането в движение и спирането от движение на моторните превозни средства и на ремаркетата, теглени от тях (Загл. изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.),Издадена от министъра на вътрешните работи.
ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ искането на Юлиян Атанасов Чолаков от гр.Варна ПО ЧЛ.13,АЛ.1 от ГПК за отвод на съдебния състав на ВАС, постановил определенията от 20.04.2006год. и 08.05.2006год..

Протокола от 01.06.2006г.е в процес на изготвяне ..... От кратките извадки по горе сами можете да прецените има ли шанс за спечелване на делото .... което значи, че щем нещем номерата ще трябва да сменяваме :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 05 Юни 2006, 13:13

Ами не е чудно, като се има предвид, че шеф на ВАС е един бивш депутат от НДСВ - оня с тъпа физиономия и селски мустаци, сега му забравих името.
Ама пак надминахме Европата, та сега ни диша праха с 97% от автомобилите с граждаска отговорност. Значи само 3% са тея със стари номера и без застраховка, което е глупости на търкалета. По улиците още доста коли има със стари номера.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 05 Юни 2006, 13:23

PGV написа:че шеф на ВАС е един бивш депутат от НДСВ - оня с тъпа физиономия и селски мустаци, сега му забравих името. .

Константин Пенчев ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Юни 2006, 22:06

Аз винаги съм го казвал,никога няма да се оставя на държавата да ме прави на хахо.Баща ми смени номерата и на него му го казах,просто трябва да имаш достойноство и няма смисъл да се редиш на опашката ,ама той не.Първо ние не сме сме влезли в ЕС ,та да ни карат да си сменяме номерата,второ всичко е направено за пари и хората в по цивилизованите държави си карат с номера от 20г.Ама ние сме си виновни,ако бяхме излезли на улицата и да си защитим правата сега нямаше да има такава тема,сега нека да ни мачкат ,очаквайте продължение.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:02

evans написа:Аз винаги съм го казвал,никога няма да се оставя на държавата да ме прави на хахо.Баща ми смени номерата и на него му го казах,просто трябва да имаш достойноство и няма смисъл да се редиш на опашката ,ама той не.Първо ние не сме сме влезли в ЕС ,та да ни карат да си сменяме номерата,второ всичко е направено за пари и хората в по цивилизованите държави си карат с номера от 20г.Ама ние сме си виновни,ако бяхме излезли на улицата и да си защитим правата сега нямаше да има такава тема,сега нека да ни мачкат ,очаквайте продължение.

Ама подписки и шествие против военна служба знаеме да правиме...
Щото знаеме, че парламента и малоумниците в него са зад гърба... а когато трябва да се озъбиме, тц... нема никой...
Рибарите в Испания спреха да ловат риба една седмица и затова сега бензина им е 30 стотинки.

Предишна

Назад към Извън Темата