Кодеци за компа?...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 11 Юни 2006, 19:21

А драйвери за хардуера - видео, дъно, DirectX :?:
---

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 11 Юни 2006, 19:35

theraven_nz написа:А драйвери за хардуера - видео, дъно, DirectX :?:

Всичко си има, просто не знам какво му стана на кошника!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 11 Юни 2006, 19:37

Ми пак преинстал батка, така нищо не мога да ти кажа. 8)
---

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 11 Юни 2006, 19:41

Благодаря на всички отзовали се с отговори! ;)
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 11 Юни 2006, 23:00

Инсталирах си ACE Mega CoDecS Pack 6.01.0751 Pro Edition и установих следните неща:
С BSplayer- Има звук но няма картина!
С WMP има картина но като го дам на цял екран и започва да сече! Няма и субтитри!
С Media Player Classic и с Winamp-a същата работа както с WMP! Побърках се вече с тия шибани кодеци :evil:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 11 Юни 2006, 23:19

theraven_nz написа:Ми пак преинстал батка, така нищо не мога да ти кажа. 8)

и аз това си го мисля :shock: след толко мъки и нищо не е станало ..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 12 Юни 2006, 0:03

_FIRMATA_ написа:
Инсталирах си ACE Mega CoDecS Pack 6.01.0751 Pro Edition ...

Това май си пада малго бъгната версия. Пробвай с ACE Mega CoDecS Pack 6.03. Аз съм с тях и не се оплаквам/засега/. Обаче като цяло ми се сртува, че ACE Mega...... сдават багажа.
Колкото повече, толкова повече.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 12 Юни 2006, 0:08

А бе махнете ги тея мага ултра турбо кодек пакове дето имат 100000 неща в тях от които използваш 3-4..

Сложи си CCCP, на сайта им (http://cccp-project.net) даже има специално за по слаби машини кодек, НО предитова си изтегли програма която трие всичко което оставят тея мега кодек пакети (или формат ц:) 'шото, ако не го направиш няма смисъл да се мъчиш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 12 Юни 2006, 0:34

SlipKnoT написа: НО предитова си изтегли програма която трие всичко което оставят тея мега кодек пакети

Би ли ми казал коя е тая програма и евентуално от къде да я дръпна?

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 12 Юни 2006, 0:40

Требва ти програмка от сорта на "Reg Cleaner" i edno "Tune Up Utility" и можеш да садиш пиперо наново ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 12 Юни 2006, 0:44

Имам RegSupreme Pro и CCleaner! Чистя регистрите с тях и "сада пиперо" наново ама нещо пак неще да поникне...

Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 12 Юни 2006, 8:56

преинстал му е майката :mhihi: , случвало ми се е да преинсталирам windows и след 2 часа да се сгомняса, така че и твоя случай може да е същия :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 12 Юни 2006, 11:18

Махай всички кодеци,които си инсталирал.Пусни един reg cleaner и след това си сваляш http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

Предишна

Назад към Извън Темата