по експертна оценка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: по експертна оценка?

Мнение от plradev » 30 Апр 2012, 23:14

Nasko_ написа:
plradev написа:
sineok_pi4_ написа:Не говорете тaкa и дa плaшите момчето.....

Дрън,дрън та пляс ... ;)

И като нямаш човек ,зад гърба си в застрахователната компания кво правиш ?! Хващаш се за палците и търсиш вариант ... Само не ми казвай ,че се минава по каналния ред с възражения,жалби и молби в писмен вид за преразглеждане на щетите ,щот и тва е мижи да те лажем ...
Кво правят хората без "свой човек" в ЗК дето му е каското и пуска теми по форумите ми обясни ... ;)

На мен за 2 драскотини ми платиха, колкото за 3 детайла, това без да имам хора и да съм се обаждал на брокера :)

На мен при застрахователна премия 7000лв и около 450лв каско за година на 13 годишна кола ми платиха 163 лв за боядисване на два детайла (врата и заден панел) и след жалба ми прибавиха 7 лв :mhihi: та ги закръглиха на 170 ,пък не знам :mhihi: Тва армеец.

Също така на познат му дадоха 200+лв за челно стъкло на фар (не за цял фар) за е36, пак армеец ... та пак не знам ...

Примери безброй мога да дам и в положителен и в отрицателен аспект за изплащане на щети и ремонти в доверени сервизи и логика няма да намериш :)
Изображение

Аватар

Мнение от brokenxs » 30 Апр 2012, 23:16

пичове мятате ме в размисъл направо бе.. кви са тея ваще застрахователи аз в сервиз работя и ще ви кажа при нас кво се случва..
Удря се Клиента минава през застрахователя колата идва при нас и от там нататък него не го касае кво става и що става купуваме квито части трябва правим квото трябва тъгва си колата и АКО клиента е доволен разписва протокол с който ние си взимаме парите от застрахователя.Има и друг момент когато колата е по стара от 3 години се оценява по менташки части а не оригинални и тва тряа да го има като подточка в договорите ви,но ако искате при удар и когато е нужна смяна на част да е оригинални си доплащате некви пари

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 30 Апр 2012, 23:31

mystvd написа:Колега не знам в компания си,но мога да ти кажа,че колата ми е застрахована за 9500 лева и е 605 лева на година не съм гледал да мина тънко,че после знам,че щях да мрънкам.Ама явно нещата тука при нас си правят каквото искат.Колега sineok_pi4_ ако не е тайна в коя компания си.

ДЗИ
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Предишна

Назад към Извън Темата