Кола за бал - София
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- damyor
- Потребител
-
- Кара: Е36 316 1.9
- Мечтае да кара: М3 Е46
Кола за бал - София
Здравейте, съжалявам, че пускам темата чак сега, но нали знаете - всичко трябва да се прави в последния момент
. Та мислех си, че ми се ще да съм с някаква по-хубава кола на бала и се сетих, че тук може би бихте помогнали на един верен фен на марката. Иначе другият ми вариант е да отида с моето зверче (316-ка е36
). Балът е на 24-ти май, маршрутът: Овча Купел - Гео Милев - Руски паметник - НДК. Някъде следобеда ще се развива цялото действие. Очаквам предложения за коли и кажете какви пари бихте искали. Благодаря ви предварително 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Кола за бал - София
здравей мога да ти предложа
BMW Z3 coupe
Jaguar S-type
Lotus Esprit
Lincoln strech limo/лимузината е 8местна/демек може да си направите партия 8 души

Renalt cabrio 2011г.
ако те интересува някоя кажи на ЛС. да се рзберем за цената.
BMW Z3 coupe
Jaguar S-type
Lotus Esprit
Lincoln strech limo/лимузината е 8местна/демек може да си направите партия 8 души

Renalt cabrio 2011г.
ако те интересува някоя кажи на ЛС. да се рзберем за цената.
Последна промяна kiko на 08 Май 2012, 15:06, променена общо 1 път
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Има няколко фирми, които дават х6 под наем за колегата. Колкото до другия колега има вече няколко теми мисля подобни.
- hackercheto
- Потребител
-
- Кара: BMW 525tds e34
Здрвейте! Първо се извинявам на колегата които е пуснал темата, че и аз ще я ползвам.
Така и аз си търся кола за бала датата е 27.05.2012 гр.София маршрута е следния кв. Бенковски - кв. Красна Поляна - Хотел Радисън. Трябва да се тръгне около 16:00 от кв.Бенковски в ресторанта трябва да сме около 19:30. За колата нямаммного изисквания освен да е с яка музика и/или външен тунинг. Може и някоя с мощен рев. Предлагайте! За връзка с мен ЛС тук в форума, коментар в темата, Skype adi_ludia или GSM 0896165907
Така и аз си търся кола за бала датата е 27.05.2012 гр.София маршрута е следния кв. Бенковски - кв. Красна Поляна - Хотел Радисън. Трябва да се тръгне около 16:00 от кв.Бенковски в ресторанта трябва да сме около 19:30. За колата нямаммного изисквания освен да е с яка музика и/или външен тунинг. Може и някоя с мощен рев. Предлагайте! За връзка с мен ЛС тук в форума, коментар в темата, Skype adi_ludia или GSM 0896165907
6 мнения
• Страница 1 от 1