iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?
Модератор: Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?
Nukem написа:Леле какви 10мб, мен 200Мб ме карат точно 15дена, при условие че използвам wi-fi където намеря, трябва да проверя за някой по-голям пакет!
Е ти по колко пъти на ден си зареждаш телефона?

- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 320D
- Мечтае да кара: на сняг
acer написа:пичове помогенте да избера телефон на майка ми, тя има леко влошено зрение (на е71 трудно пише), така че трябва да е тъчскрийн с възможно най-добра батерия, че говори бая (3g не й трябва) и с много добра камера, постоянно прави снимки.. това ли е най-доброто на пазара за целта http://www.gsmarena.com/samsung_i9100g_ ... i-4327.php или http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 7-4303.php или нещо друго?
Много далече от Андроидите ако искаш възможно най-добрата батерия. Power management-а на Андроид е под всякаква критика и ако искаш да постигнеш някакъв що годе приличен живот на батерията постоянно трябва да следиш brightnes-a, да изключваш сървиси ръчно и някоя програма да помага за това. Именно в батерия, снимки и ползване от технически не много грамотни хора iPhone-а е класа над конкуренцията и именно затова правят тия извънземни продажби. Имал съм и Самсунга и iPhone-а(още го имам) и ти говоря от личен опит. Самсунга е мн добър телефон, но за хора, които обичат нон стоп да човъркат телефона си(смяна на кернели, шелове и тем подобни "хаквания").
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Всеки ден, това Галакси не може да изкара цял ден като го ръчкаш, в офиса имам зарядно, в колата зарядно и вкъщи кабел за коп-а и пак ме изненадва като умира понякога, виж служебната 1616 бута над 2 седмици!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Nukem написа:Всеки ден, това Галакси не може да изкара цял ден като го ръчкаш, в офиса имам зарядно, в колата зарядно и вкъщи кабел за коп-а и пак ме изненадва като умира понякога, виж служебната 1616 бута над 2 седмици!
Има едни корави батерии за галакси ес2 ,карат по 2 дена,ама аз на моят още не съм сложил такава
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Е.Димитров написа:Има едни корави батерии за галакси ес2 ,карат по 2 дена,ама аз на моят още не съм сложил такава
Де ги ????? Казвай , че ми писна да ходя кат Филип Тотю със сто зарядни и резервен телефон .......
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Няма за кога батеря тя 3-та идва мисля да я взимам, че по-двойката никои не ме чува! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Is написа:Е.Димитров написа:Има едни корави батерии за галакси ес2 ,карат по 2 дена,ама аз на моят още не съм сложил такава
Де ги ????? Казвай , че ми писна да ходя кат Филип Тотю със сто зарядни и резервен телефон .......
Бодни в гугъл за батерия,ама върви и със заден капак