Паста / акъл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: Паста / акъл

Мнение от spower » 16 Май 2012, 9:28

nasko1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Май 2012, 10:27

spower написа: И те са на 3М 74;75;76;77 като се следват по ред при употреба подобни вариянти има и на карсистем и на сонакс. Аз ползвам на 3М и съм доволен.

Не е само 3М, ама тая марка е много разпространена в BG, щото до скоро нямаше почти никакви други... има още доста добри производители, които правят също поне толкова добри продукти... да не говорим, че пастите и полишите на Meguiars са най-добрите, но и най-скъпите ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Май 2012, 10:42

20-30лв е една вакса на Мегиарс, че и надолу. Тия Търтълите по бензиностанциите не ги знам колко да са ама и на половина да са просто не си струва, щото разликата е огромна.

Наскоро ползвах и едни на Карлак 69. Имат много нанопродукти и много ми харесаха. Имат една двустепенна система за почистване и полиране на стъкла.. няма такава изродия :shock: Все едно колата беше без стъкла. Да не говорим за кефа всеки да е пуснал чистачките на макс, а ти си караш като пич без :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 16 Май 2012, 10:53

bum_bum написа:20-30лв е една вакса на Мегиарс, че и надолу. Тия Търтълите по бензиностанциите не ги знам колко да са ама и на половина да са просто не си струва, щото разликата е огромна.

Наскоро ползвах и едни на Карлак 69. Имат много нанопродукти и много ми харесаха. Имат една двустепенна система за почистване и полиране на стъкла.. няма такава изродия :shock: Все едно колата беше без стъкла. Да не говорим за кефа всеки да е пуснал чистачките на макс, а ти си караш като пич без :mhihi:

ОФФ:
А това полиране на стъкла дали ще помогне при надрано стъкло от гадна чистачка?
Live it like you Love it

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Май 2012, 11:04

bum_bum написа:20-30лв е една вакса на Мегиарс, че и надолу. Тия Търтълите по бензиностанциите не ги знам колко да са ама и на половина да са просто не си струва, щото разликата е огромна.

Ае вакса на Макгуайърс за 20лв (без доставката) само тая почистващата версия Deep Cleaner Wax, и то течната... за по-сериозна ще трябва да се бръкнеш над 30лв без доставката (с нея отиваш над 40лв)... и тогава просто не си струва само заради едната вакса... колкото до Car-lack 68 - имат много добри "системи", да... имат и комплект за ръчно "пастиране", който също върши добра работа, ако на човек му се търка достатъчно дълго :)

Потребител
Аватар
Кара: E46, 320 CD, 2004

Мнение от angeli » 17 Май 2012, 22:19

ros1977 написа:Ако е варовик колега направи едно измиване със оцет. Би трябвало да се махне, ако не поне не може да ти навреди на боята. След това както е писал колегата следващата стъпка са пастите за полиране.
Ако нямаш опит обаче бих те посъветвал да отидеш в бояджииски сервиз, защото имат необходимата техника и знаят как да се оправят.Сигурен съм че за един детайл няма да ти искат много пари за полиране.
Поздрави

Евала за предложението с оцета, махна се доста лесно :)

Предишна

Назад към Извън Темата