Паста / акъл
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Паста / акъл
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
spower написа: И те са на 3М 74;75;76;77 като се следват по ред при употреба подобни вариянти има и на карсистем и на сонакс. Аз ползвам на 3М и съм доволен.
Не е само 3М, ама тая марка е много разпространена в BG, щото до скоро нямаше почти никакви други... има още доста добри производители, които правят също поне толкова добри продукти... да не говорим, че пастите и полишите на Meguiars са най-добрите, но и най-скъпите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
20-30лв е една вакса на Мегиарс, че и надолу. Тия Търтълите по бензиностанциите не ги знам колко да са ама и на половина да са просто не си струва, щото разликата е огромна.
Наскоро ползвах и едни на Карлак 69. Имат много нанопродукти и много ми харесаха. Имат една двустепенна система за почистване и полиране на стъкла.. няма такава изродия
Все едно колата беше без стъкла. Да не говорим за кефа всеки да е пуснал чистачките на макс, а ти си караш като пич без 
Наскоро ползвах и едни на Карлак 69. Имат много нанопродукти и много ми харесаха. Имат една двустепенна система за почистване и полиране на стъкла.. няма такава изродия

bum_bum написа:20-30лв е една вакса на Мегиарс, че и надолу. Тия Търтълите по бензиностанциите не ги знам колко да са ама и на половина да са просто не си струва, щото разликата е огромна.
Наскоро ползвах и едни на Карлак 69. Имат много нанопродукти и много ми харесаха. Имат една двустепенна система за почистване и полиране на стъкла.. няма такава изродияВсе едно колата беше без стъкла. Да не говорим за кефа всеки да е пуснал чистачките на макс, а ти си караш като пич без
ОФФ:
А това полиране на стъкла дали ще помогне при надрано стъкло от гадна чистачка?
Live it like you Love it
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:20-30лв е една вакса на Мегиарс, че и надолу. Тия Търтълите по бензиностанциите не ги знам колко да са ама и на половина да са просто не си струва, щото разликата е огромна.
Наскоро ползвах и едни на Карлак 69. Имат много нанопродукти и много ми харесаха. Имат една двустепенна система за почистване и полиране на стъкла.. няма такава изродияВсе едно колата беше без стъкла. Да не говорим за кефа всеки да е пуснал чистачките на макс, а ти си караш като пич без
Ае вакса на Макгуайърс за 20лв (без доставката) само тая почистващата версия Deep Cleaner Wax, и то течната... за по-сериозна ще трябва да се бръкнеш над 30лв без доставката (с нея отиваш над 40лв)... и тогава просто не си струва само заради едната вакса... колкото до Car-lack 68 - имат много добри "системи", да... имат и комплект за ръчно "пастиране", който също върши добра работа, ако на човек му се търка достатъчно дълго

- angeli
- Потребител
-
- Кара: E46, 320 CD, 2004
ros1977 написа:Ако е варовик колега направи едно измиване със оцет. Би трябвало да се махне, ако не поне не може да ти навреди на боята. След това както е писал колегата следващата стъпка са пастите за полиране.
Ако нямаш опит обаче бих те посъветвал да отидеш в бояджииски сервиз, защото имат необходимата техника и знаят как да се оправят.Сигурен съм че за един детайл няма да ти искат много пари за полиране.
Поздрави
Евала за предложението с оцета, махна се доста лесно

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2