Застрахователна оценка?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Застрахователна оценка?
Здравейте колеги,
трябва ми застрахователна оценка на една е38-ца, за 500 до 1000 лв. Знае ли някой къде да извадя такава, за да не храним нотариусите? Пишете ЛС ако има някакви предложения! Благодаря предварително!
трябва ми застрахователна оценка на една е38-ца, за 500 до 1000 лв. Знае ли някой къде да извадя такава, за да не храним нотариусите? Пишете ЛС ако има някакви предложения! Благодаря предварително!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Застрахователна оценка?
Disasterr написа:Здравейте колеги,
Тук в Казанлък вадят на най-добрите цени в Уника. При тебе не знам дали ще е така.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Напиши от къде си, колега, за да може някой евентуално да те насочи! Ако си от София, пиши ми лично 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Около кат имаше една бабичка в една волга седеше обикновенно- от нея що такива оценки съм взимал............. тва беше преди година-две, ама сега незнам дали бабето е там още...........
5 мнения
• Страница 1 от 1